By Jaimy Academy, speciaal voor schoonheidssalon en huidtherapeuten

Ontdek de kracht van praktijkgerichte trainingen bij By Jaimy in Rijswijk!

Bij onze Beauty Academy draait alles om hands-on leren. We bieden volledige dagtrainingen waarbij je 's ochtends de theoretische basis krijgt en 's middags direct aan de slag gaat in de praktijk, met klanten.

Of je nu een ervaren professional bent die zijn vaardigheden wil verfijnen of een beginnende ondernemer die de fijne kneepjes van het vak wil leren, onze trainingen zijn ontworpen om jouw expertise te vergroten.

Jaimy is master trainer van DS V-Line en zij begeleid je stap voor stap door de theorie en de praktijk, zodat je na afloop van de training vol vertrouwen aan de slag kunt in je eigen salon. 

Schrijf je vandaag nog in voor een van onze dagtrainingen en zie je kennis en vaardigheden direct tot bloei komen!

DS V-line collageen draden

De Collageendraden van DS V-line is een cosmetische behandeling, waarbij door een speciale techniek (protocol) de collageen draden aangebracht worden op de huid. De gepatenteerde DS V-Line collageen draden samen met de unieke serums boordevol goede werkstoffen, zorgen voor meer volume in de huid, dit door de absorptie van het collageen in een diepere huidlaag, waardoor ook de diepere rimpels worden aangepakt! De huid wordt zichtbaar strakker en steviger en versterkt de elasticiteit van de huid en zijn huidbarrière! de collageen draden zijn uitermate geschikt om in te zetten in een behandelprotocol zoals bijvoorbeeld met Ribeskin carboxy, dermaplaning en microneedling.

DSV-Line Collageendraden Rijswijk / Den Haag

Achtergrond DS V-Line collageendraden protocol

By Jaimy zijn we trots om een gecertificeerd opleidingscentrum te zijn voor de originele en gepatenteerde DS V-Line Collageen Draden. De visionair achter deze innovatie is Dilay Sahin uit Istanbul, Turkije.

Meer dan zes jaar geleden heeft Dilay Sahin de collageendraden ontwikkeld, in combinatie met een uniek stamcelserum, met als resultaat een verbluffende verbetering van de huid. Door te werken volgens een specifiek protocol, biedt deze techniek een uitzonderlijke huidverjonging.

Het DS V-Line Collageen Draden protocol wordt momenteel toegepast in maar liefst 54 landen wereldwijd, inclusief Nederland. Bij Beauty Academy By Jaimy brengen we deze innovatieve techniek naar jou toe, met hoogwaardige trainingen en certificeringen om jouw expertise te vergroten.

Dag opleiding: DS V-Line collageendraden techniek

Dag opleiding:  DS V-Line collageendraden protocol

DSV-Line Collageendraden Rijswijk / Den Haag

By Jaimy Training bieden we een complete dagopleiding Collageendraden aan, die gemiddeld 7 uur duurt. Tijdens deze intensieve training dompelen we je onder in een uitgebreide theoretische sessie, waarbij we verschillende casussen bespreken en dieper ingaan op de materie.

Tussen de middag staat er een uitgebreide lunch voor je klaar, zodat je weer energiek aan de slag kunt voor het praktijkgedeelte. In de middag krijg je de kans om je vaardigheden in de praktijk toe te passen op twee modellen, die wij voor je regelen.

Na een dag vol leren en praktijkervaring ontvang je aan het einde van de training je welverdiende DS V-Line collageendraden certificaat, samen met een volledig startterspakket om direct aan de slag te kunnen gaan in je eigen salon.

By Jaimy Trainingen streven we ernaar om jou de beste start te geven in je nieuwe vaardigheden!

Inhoud starterspakket

• DS V-Line stamcelserum 50ml.
• DS V-Line Collageendraden
• 1x DS V-Line pincet
• 1x DS V-Line Plexiglas/ werkblad
• Mixbox mesoserums; 1x 5ml DS10 - 1x5ml DS11 meso
• Flyers/ reclame materiaal
• 1x Cupping set
• 1x doos DS V-Line collageen draden maskers
• 1x Peeling gel
• 1x Bubble pads • DS V-Line Collageendraden was-validatederkboek
• Certificaat op naam

De inhoud van het startpakket:
• Compleet pakket met alle benodigde producten om de collageendraden behandeling optimaal uit te kunnen voeren
• Marketing ondersteuning

Met het pakket kunnen ongeveer 25 volledige behandelingen uitgevoerd worden.
De minimale behandelwaarde van het starterspakket is € 3750,-.

Dagopleiding

Dagopleiding: op locatie By Jaimy Rijswijk 
Prijs: € 1600,- per persoon

• Inclusief startpakket t.w.v. € 3750,-

Kosten training extra personeelslid; Op aanvraag
Training en data op uw locatie: Op aanvraag

Het volledige DS V-Line collageendraden startpakket blijft tijdens de training in takt! Geen extra kosten na de training.
U kunt gelijk in uw praktijk / salon aan de slag met deze unieke huid verbeterende behandeling.
Uiteraard zit de nazorg er bij en ondersteunen wij waar nodig.

Wil je voor en na resultaten bekijken? Dan verwijzen wij je graag door naar By jaimy op Facebook en Instagram.

Dag opleiding: HYA THREAD hyalluron volume behandeling

NIEUWSTE TREND: HYA Thread volume behandeling

By Jaimy Academy bieden we trainingen aan in de revolutionaire DS V-Line HyaThread-techniek, die niet alleen rimpels vermindert en verloren volume herstelt, maar ook gericht is op het accentueren van specifieke gebieden zoals de jukbeenderen.

Deze geavanceerde techniek maakt gebruik van hyaluronzuur, een natuurlijke stof die van nature in onze huid voorkomt en zorgt voor volume, elasticiteit en een jeugdige uitstraling. Door 7 verschillende soorten hyaluronzuur diep in de huidlagen te infuseren met behulp van de infusionpen en gespecialiseerde technieken, herstelt de DS V-Line HyaThread niet alleen het volume van de huid, maar verlicht het ook diepe rimpels.

Bovendien stimuleert deze techniek de natuurlijke productie van collageen in het lichaam, wat resulteert in langdurige volumeverbetering. Het draagt ook bij aan het definiëren van de kaaklijn en het verbeteren van gezichtscontouren, waardoor een jeugdige en verjongde uitstraling wordt bevorderd.

Wil je leren hoe je deze geavanceerde techniek kunt toepassen en je vaardigheden naar een hoger niveau kunt tillen?

Schrijf je dan vandaag nog in voor onze DS V-Line HyaThread-training en ontdek de kracht van deze innovatieve behandeling!

HYA THREAD volume behandeling

De opleiding HYA Threads volume behandeling

By Jaimy is ervaren master trainer voor DS V-Line en begeleid je stap voor stap door het leerproces, waardoor je een stevige basis legt voor succes.

Na afronding van onze training ontvang je een erkend certificaat, waarmee je jouw expertise kunt aantonen aan je klanten en de branche.

Daarnaast bieden we voortdurende ondersteuning en mogelijkheden voor verdere ontwikkeling, zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen in de sector.

By Jaimy Academy streven we naar het delen van kennis en het opbouwen van een gemeenschap van gepassioneerde professionals. Sluit je bij ons aan en laat ons je helpen je doelen te bereiken in de wereld van schoonheid en welzijn!

HYA THREAD volume behandeling

Inhoud starterspakket HYA Threads volume techniek

 • 3 sets hyaluronische draden (7 behandelingen per set)
 • 1x 3D hyaluronserum
 • 1x bubblepads
 • 1x fusionpen
 • 42x naalden voor de fusionpen (21x nano- / 21x H12 naalden)
 • 1 doos DS10 mesoserum (10x5ml)
 • 1x DS bubblepads (25 stuks)
 • 1x SucraEx crème
 • Pincet / werkblad
 • Werkboek
 • Goede nazorg na de training

 

Dagopleing HYA Threads techniek

Tijdens onze dagopleiding HYA Threads techniek ontvang je 's ochtends theoretische kennis en in de middag ga je direct aan de slag met twee modellen, zodat je meteen vertrouwd raakt met de praktijk.

 • Van 10.00 tot 16.00 uur
 • Een uitgebreide ochtend vol theorie
 • Praktijktraining in de middag, met twee modellen
 • Alle benodigde materialen en apparatuur worden verstrekt
 • Certificering na voltooiing van de training.

Prijs:

€ 1650,- (exclusief btw)

Wil je graag de training op je eigen locatie volgen? Geen enkel probleem. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

De training voor een extra personeelslid, inclusief certificaat, kost €350,- excl. btw.

Uiteraard is het ook mogelijk om een trainingsdatum op aanvraag te plannen.