Over Jaimy Keilholz

Januari 2024: Master training DS V-Line 

Na 8 jaar met veel toewijding mijn eigen salon te hebben gerund en een uitgebreide reeks aan trainingen op het gebied van huidverbetering te hebben gevolgd, heb ik het niveau van master skinexpert bereikt.
deze mijlpaal markeert niet alleen een persoonlijke prestatie in mijn carrière, maar opent ook de deur naar een nieuwe fase waarin ik mijn kennis en expertise mag delen. Ik ben enthousiast om aan te kondigen dat ik nu trainingen zal gaan verzorgen voor andere schoonheidssalons. Dit biedt mij de unieke kans om een bijdrage te leveren aan de professionalisering van de branche en tegelijkertijd de passie voor huidverzorging en verbetering verder te verspreiden.

De opleidingssessies voor Skininc vallen onder leiding van Kitty Sueters. zij lopen steevast voorop als het gaat om de nieuwste ontwikkelingen in huidverbeteringstechnieken. Op dit moment is het mogelijk om je in te schrijven voor trainingen in Ds V-Line collageendraden en de HYA draden.
Er staan ook trainingen op het programma, waaronder sqt biomiconeedling, het Ribeskin carboxy masker, dermaplanning, strech marks en er is nog meer in aantocht.

In mijn eigen salon blijf ik natuurlijk ook de huidverbeterende behandelingen en de permanente mak-up aanbieden.

Over Jaimy Keilholz / Opleidingen

Welkom op mijn pagina, mijn naam is Jaimy Keilholz. Ik heb het voorrecht om van mijn hobby’s mijn werk te kunnen maken.

Ik ben mijn carrière begonnen als verpleegkundige in het ziekenhuis, maar na een aantal jaren op verschillende afdelingen en instellingen in de zorg te hebben gewerkt heb ik mijn hart gevolgd en ben ik de visagie opleiding gaan doen in 2003. Sindsdien ben ik mijn passie gaan volgen, en verschillende cursussen en opleidingen gaan volgen in de Beautybranche en ik ben nog steeds niet uitgeleerd!

Mijn kennis en ervaring als verpleegkundige is een meerwaarde in dit vak, omdat ik mij heb gespecialiseerd in verschillende huidverbeterende behandelingen. Bovendien geeft het mij een fijn gevoel een klant zich mooier en meer ontspannen te laten voelen.

Mijn Passie is Beauty.

Jaimy Keilholz, beautycenter By Jaimy Rijswijk / Den Haag

In 2004 ben ik een eigen schoonheidssalon begonnen. Mijn achtergrond als verpleegkundige kon ik hier goed in gebruiken, zeker omdat ik mij richt op huidverbetering. In deze salon deed ik verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen, maar ook uitgebreide make- up workshops en bruidsmake-up en gelnagels.

Na dit een aantal jaar met heel veel plezier te hebben gedaan was het tijd om mij op de kinderen te richten en heb ik deze salon verkocht.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en sinds Oktober 2015 ben ik weer een schoonheidssalon gestart in Rijswijk. Hier kun je bij mij terecht voor diversen gezichts behandelingen, gericht op huidverbetering en anti-ageing, permanent make-up en visagie. Bovendien heb ik mij sinds 2017 gespecialiseerd in permanent make-up. Ik sta voor mooie natuurlijke wenkbrauwen op elk moment van de dag.

Omdat ik mij voortdurend wil ontwikkelen volg ik regelmatig diversen cursussen en trainingen op het gebied van huidverbetering en de ontwikkelingen in de nieuwste behandeltechnieken.

Bij mij krijg je altijd eerlijk en persoonlijk advies en pas ik mijn behandelingen aan, aan de wensen van mijn klanten. Ik werk volgens het 4 stappen beautyplan, huidanalyse, huidadvies, persoonlijke behandeling en product advies voor thuis. Zo is geen enkele behandeling hetzelfde.

Portfolio

2024: Master trainer geworden voor DS V-Line en HYA Threads, opstarten van de By Jaimy Academy

2024: Masterclass Powder brows MP Brows Nehir

2023: training Antalya : Hya Threads en collageen draden

2023: SQT biomicroneedling

2023: Ribesskin Carboxy zuurstof masker

2023: Masterclass combi brows bij SU 

2022: master training microblading

2022: DS V-Line collageendraden training

2021: Basis opleiding en vervolg opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten bij U-Consultancy 

2021: Opleiding SAIKO BROWS bij PHI

2021: Gestart met de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste bij U-consultancy

2021: Perfectie training PHI microblading Emira Gazibegovic

2020: Opleiding Microneedling en Plasmalift PHI

2020: Opleiding PHIBROWS microblading

2019: Perfectie training hairstrokes en schaduw techniek Care cosmetics

2018: Master PMU training Dora Hollos

2017: Opleiding alround Permanent make-up specialiste PMI Rotterdam

2015: Diversen trainingen perfect age beauty center BY Robert Schoemacher.

2015: Opening Beautycenter BY JAIMY Rijswijk

2005: Diversen opleidingen nagelstyling

2004: Opleiding Alround schoonheidsspecialiste bij instituut Dangremond

2003: Opleiding alround visagiste bij de Nederlandse Beautyschool Rotterdam 

1999: Opleiding tot A verpleegkundige HAGA Ziekenhuis.

Verder volg ik een paar keer per jaar product en behandel trainingen bij REVIDERM en JEAN D”ARCELL:

Ik ontvang u graag in mijn mooie salon.

Jaimy Keilholz

Jaimy Keilholz, beautycenter By Jaimy Rijswijk / Den Haag