Permanente make-up

Permanente make-up wenkbrauwen

Wil je er ook verzorgd uitzien op elk moment van de dag? Zorg dan voor goed gevormde wenkbrauwen. Wenkbrauwen zijn bepalend voor je gezichtsuitdrukking. Goed gevormde wenkbrauwen zorgen voor een frisse en verzorgde blik.  

By Jaimy is gespecialiseerd in het aanbrengen van semi permanente make-up op de wenkbrauwen. Als je ouder wordt groeien de haartjes van de wenkbrauwen niet meer aan, met als gevolg dat je nauwelijks meer wenkbrauwen hebt. Met de microblading en hairstrokes techniek krijg je ultra realistische wenkbrauwen, niet van echt te onderscheiden. Dit geeft je enorm veel zelfvertrouwen.

 

Microblading permanent make-up Rijswijk / Den Haag

De behandeling:

Voorafgaand aan de behandeling vindt een vrijblijvend consult plaats en de gezondheids verklaring besproken, waarna ik je alles uitleg.

Kom je voor het eerst? Dan krijg je twee behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen met meerdere behandelingen wordt er veel meer nuance in kleur en intensiteit gelegd dan dat de lijn er diep en compact in één keer wordt ingezet.

Bij de eerste behandeling bespreken we uitgebreid jouw wensen qua vorm en kleur. De huid wordt tussendoor verdoofd. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst maar de kleur wordt na genezing 20-30% lichter. Na drie tot vier weken is het uiteindelijke resultaat zichtbaar.De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. Je ziet dan ook drie tot vier dagen na de behandeling wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter.

De eerste behandeling van de permanente make-up duurt ruim 2 uur, houdt hier rekening mee.

De 2e behandeling permanente make-up vindt plaatst na 4-6 weken. Bij deze behandeling permanente make-up behandeling worden de wenkbrauwen geperfectioneerd, vorm en kleur eventueel bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit. De haartjes die niet goed gepakt hebben worden opnieuw gezet. Deze behandeling duurt ongveer 1.5 / 2 uur.

TIP: De eerste vijf dagen mag jouw permanente make-up niet nat worden. Was daarom op de dag van de behandeling je haar nog

By Jaimy is gespecialiseert in mooie natuurlijke wenkbrauwen, zodat de wenkbrauwen geschikt zijn voor elke moment van de dag.

Microblading permanent make-up Rijswijk / Den Haag

Microblading techniek

Microblading is een handmatige techniek waarbij met een speciale pen als het ware ultra realistische haartjes worden getekend. Met deze microblading tool worden er flinterdunne haartjes gepigmenteerd die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijk wordt indien nodig de vorm gecorrigeerd. Deze haartjestechniek geeft een mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Deze microblading techniek is ook bijzonder geschikt voor mensen met alopecia areata. Ik gebruik de microblading techniek ook om stukjes in de wenkbrauwen op te vullen.

De kleur wordt aangepast op jouw eigen wenkbrauwen. Om de meest natuurlijke look te geven volg ik de natuurlijke groei van de wenkbrauwen.

Permanente make-up microblading is DE techniek om mooie natuurlijke wenkbrauwen te creëren geschikt voor ieder moment van de dag. 

Permanente make-up microblading specialiste in Rijswijk / Den Haag.

 

Hairstrokes techniek

Met deze techniek tatoeëer ik met de machine ultra fijne haartjes. Tevens kun je een niet zo volle wenkbrauw mooi opvullen. Dit geeft een heel mooi natuurlijk effect. Deze techniek is niet voor iedereen geschikt. Hier kan tijdens de intake meer toelichting over worden gegeven.

Combination Brow:

De Combi Brow is een combinatie van schaduwtechniek en de microblading / hairstrokes techniek gecombineerd met schaduw tecniek. Zo kunnen de wenkbrauwen in verschillende variaties gemaakt worden. Je kunt dan zelf aangeven waar je de meeste dekking in de wenkbrauw wilt hebben dmv de microblading of de shading.

Wanneer er sprake is van een correctie of eventueel het bijwerken van de wenkbrauwen, na een lange tijd, wordt er ook vaak gekozen voor deze tecniek.

 

SAIKO Brows:

Saiko Brows is de nieuwste en unieke combinatie van microblading en shading!

Bij de Saiko Brows gebruikt By Jaimy een geheel ander hairstroke patroon. Hier worden de strokes warrig, maar strak geplaatst waardoor er een heel natuurlijk effect ontstaat. Vervolgens worden tussen de strokes shading geplaatst, zofdat de wenkbrauwen extra dekking krijgen. Echter blijf je tussen de strokes ook wat huidskleur in de wenkbrauwen zichtbaar voor een natuurlijk ogend effect, 

Schaduw techniek

Met deze techniek zien jouw wenkbrauwen eruit alsof je ze net zelf hebt ingekleurd met een wenkbrauwpoeder. Mooie gestylde wenkbrauwen zonder harde lijnen.

Intake / advies gesprek permanente make-up

Microblading techniek

Eerste behandeling microblading

275,00

Hairstrokes techniek

Eerste behandeling hairstrokes tecniek

275,00

Saiko Brows / Combination Brows

Eerste behandeling Saiko brows.

Combinatie van microblading en schaduw techniek.

Bijwerken na 6- 8 weken € 150

325,00

Bijwerken permanent make-up

2e behandeling microblading techniek na 6-8 weken van de eerste behandeling € 150

2e behandeling SAIKO Brows / combination brows na 6-8 weken van de eerste behandeling microblading € 175

150,00

Bijwerken permanent make-up

Touche op permanent make-up 3 e behandeling

(binnen 3 maanden na de eerste behandeling)

75,00

Bijwerken permanent make-up na 1.5-2 jaar

PMU gezet door By Jaimy

Touch-up  eventueel na 4-6 indien nodig € 75,-

225,00

Bijwerken permanent make-up binnen 1 jaar

PMU door By Jaimy gezet

195,00

Bijwerken permanent make-up na 1,5-2 jaar

PMU door By Jaimy gezet

215,00

Bijwerken oude permanent make-up

Oude pmu elders gezet, niet door By Jaimy.

In dit geval beoordelen we na 4-6 weken of een touch up nodig is. 

By Jaimy kan niet garanderen dat de oude PMu niet meer zichtbaar is. We bespreken samen de mogelijkheden en verwachtingen.

255,00

Permanente make-up Eyeliner Infralash

Door middel van permanente make up wordt er tijdens de Infralash behandeling een subtiel dun lijntje net boven en tussen de wimperrand geplaatst. Hierdoor lijken uw wimpers voller. Dit is de meest natuurlijke vorm van het zetten van permanente make-up. 

nabehandeling na +/- 7 weken.  € ,50,-

195,00

Permanente make-up Basic Eyeliner

Een basic eyeliner is een lijntje in de wimperrand en iets daarbuiten zodat het net wat meer opvalt dan een infralash eyeliner.

nabehandeling na +/- 7 weken. € 75,-

225,00

Permanente make-up Wing Eyeliner

Wing eyeliner (small)  €275,-

Dit is een volle brede eyeliner met een kleine wing. Geschikt voor het boven ooglid.
Effect: een duidelijke eyeliner, ogen worden groter en iets meer gelift.

nabehandeling na +/- 7 weken. € 75,=

275,00

Permanente-make-up microblading wenkbrauwen Rijswijk . Den Haag
Permanent make-up wenkbrauwen
Microblading permanent make-up Rijswijk / Den Haag
Microblading permanent make-up Rijswijk / Den Haag