Kennismakings behandeling By Jaimy

Wil jij ook goed voor jezelf zorgen? Mooi en natuurlijk oud worden?

Een gezondere huid maakt je mooier en zelfverzekerder. Beautycenter By Jaimy in Rijswijk rand Den Haag werkt samen met jou aan het verbeteren van jouw huidconditie.

By Jaimy staat voor personalisatie en maken we iedere behandeling op maat. Daarom vinden we het belangrijk om goed op de hoogte te zijn van jouw wensen en behoeften. Met een persoonlijk behandelplan krijg je advies voor behandeling en producten die passen bij jouw huidconditie en huidtype.

Kennismakings behandeling / eerste afspraak By Jaimy

Tijdens de kennismakings behandeling leren we jou en jouw huid kennen en bekijken we of we de juiste match voor elkaar zijn. Door middel van foto's die worden gemaakt met de RS light skin huidscan, krijgt By Jaimy een goed beeld van wat er zich in je huid afspeelt. Samen bekijken we waar we aan gaan werken. Aan de hand van de verzamelde informatie stelt By Jaimy een op maat gemaakt behandelplan en productadvies samen. Wij gaan een samenwerking aan om zo het hoogst haalbare resultaat te behalen, een mooie stralende huid. 

Kennismakings behandeling By Jaimy, huidscan RS Lightskin

Kennismakings behandeling By Jaimy € 99,-

 • De behandeling  begint met een uitgebreid intake gesprek met diversen vragen over jouw huidconditie, en of er bijzondere wensen en aandachtspunten zijn. Ook bespreken we de wensen en de eventuele verwachtingen die je hebt voor jouw huid.
 • Daarna worden de foto’s gemaakt en besproken van de RS lightskin
 • Je krijgt een korte kennismakingsbehandeling van gemiddeld 25 minuten om te zien hoe je huid reageert op de producten en zodat je kan ervaren hoe een behandeling By Jaimy aanvoelt. 

Behandeling bestaat uit:

 • Reiniging
 • Peeling
 • Doorbloedings masker
 • Booster
 • Huidverzorgingsmasker
 • Eindverzorging

 

 • Met een persoonlijk behandelplan krijg je advies voor de huidverbeterende behandelingen en producten die passen bij jouw huidconditie en huidtype
 • Bovendien ontvang je 10% korting op de geadviseerde producten!

Huidverbetering op maat voor beste resultaat

Signature treatment

Voor iedereen die geen keuze kan maken.
Een gezichtsbehandeling op maat gemaakt.

De huidspecialsite doet een huidanalyse en een intake, en dan wordt er een gepersonaliseerde behandeling gemaakt. 
Zo heb je altijd een behandeling die geschikt is voor je huid met het meeste resultaat.

 • Signature treatment Zilver            € 99,-
 • Signature treatment Goud            € 115,-
 • Signature treatment Rose Goud   € 135,-
 • Signature treatment Diamant       € 155,-
 • Signature treatment Briljant         € 175,-

Maximaal resultaat

Om het maximale resultaat te behalen, is het belangrijk dat je thuis aan de slag gaat met de geadviseerde producten. Uiteraard Krijg je hier advies en begeleiding bij. By Jaimy gaat een samenwerking met je aan en samen bereiken jullie de huiddoelen die jij voor ogen hebt.

'Wist je dat...  maar liefst 70 % van hoe jouw huid eruit ziet, afhankelijk is van hoe je je huid dagelijks thuis verzorgt?' Goede thuisverzorging is daarom net zo belangrijk.

 

Eerste afspraak By Jaimy kennismakings behandeling met huidscan RS Lightskin

Kennismakings actie By Jaimy

Omdat we graag willen dat jij je huiddoelen bereikt, hebben we tijdens de kennismakings behandeling een leuke actie.

Bij de aanschaf van tenminste 3 huidverzorgings producten, ontvang je 10% korting op alle producten. Zo start jij met de beste thuisroutine en weten wij dat onze behandelingen thuis worden ondersteund. 

Wat houdt deze kennismakingsbehandeling van By Jaimy in?

Deze afspraak is bedoelt om kennis te maken met elkaar. Tijdens de korte behandeling krijgt jouw huid een oppeper door een reiniging, peeling, serum, masker, en dagcreme afgestemd op jouw huid.

Je huid ziet er daarna weer fris uit, en zo kunnen wij zien hoe je huid reageert op de producten. Bovendien kunnen wij de mogelijkheden voor de verschillende huidverbeterende behandelingen bespreken. Na de behandeling kunnen wij een afspraak maken voor jou behandeltraject. De eerste stap naar een mooie stralende huid.

 

 

 

Huidanalyse Rs light skin

Huidanalyse met de RS Lightskin

Om een duidelijk beeld te krijgen van de conditie van jouw huid gebruikt By Jaimy naast haar professionele blik, de RS LightSkin.

Wat is een huidscan of huidanalyse?

Dit huidanalyse apparaat maakt 6 foto’s van je huid. Deze foto’s geven je Skin Expert de mogelijkheid om te zien wat er zich in de diepere lagen van je huid afspeelt.

De RS LightSkin is een huidanalyse apparaat waarmee By Jaimy een wetenschappelijk onderbouwde huidanalyse kunt uitvoeren in slechts 20 seconden. De gebruiksvriendelijke RS LightSkin analyseert de verschillende en dieper liggende huidlagen en brengt deze gedetailleerd in beeld.

De hoge resolutie superzoom 15 megapixel camera maakt foto’s van de huid met 3 soorten belichting. De foto’s worden vervolgens volledig geanalyseerd waarna de resultaten in duidelijke grafieken en heldere foto’s worden getoond.

Waarom heb ik een huidscan en huidanalyse nodig?

Een grondige huidanalyse is de basis van een succesvol behandelplan voor een stralende en gezonde huid. Hoe meer By Jaimy van jouw huidconditie weet en kunt zien, hoe nauwkeuriger een persoonlijk behandelplan opgesteld kan worden op de wensen en behoeften van jouw huid.

By Jaimy gaat altijd voor het hoogst haalbare resultaat. Om dit resultaat te behalen gaat By Jaimy een samenwerking met je aan.

Met alleen de behandelingen in de salon kun je niet het meeste haalbare resultaat behalen.

Naast onze salonbehandelingen helpt By Jaimy je graag met adviezen over de juiste producten voor jouw huidverzorgingsroutine thuis

huidscan met de RS Lightskin

Na de behandeling zullen we jou een op maat gemaakt advies geven. Naast een behandeladvies zullen wij je ook de daarbij behorende producten adviseren om het allerbeste resultaat te behalen, rekening houdend met jou wensen en budget.

Met deze analyse zetten we een eerste stap naar een mooie & gezonde huid!

Wat kan ik zien op de huidscan?

Met de RS Lightskin maken we het onzichtbare in jouw huid zichtbaar. De gepatenteerde technologie maakt gebruik van fluorescentie en gepolariseerd licht. We maken met de skin scan zes verschillende foto’s met diverse filters. Zo krijgen we een uitgebreid en objectief beeld van jouw huid, je huidstructuur en je diepere huidlagen.

De foto’s laten je onder andere zien hoe het zit met:

 • Pigmentverschuivingen en pigmentatiestoornissen.
 • Zonbeschadiging.
 • Verdeling van melasma pigmentatie over je huid.
 • Vochtgehalte.
 • Talgproductie.
 • Vasculaire gebieden; roodheden, couperose en rosacea.
 • Huidoppervlaktetextuur, diepte van littekentjes.
 • Huidveroudering; diepte van de aanwezige fijne lijntjes en rimpels.
 • Verstopte poriën.
 • Gevoelige, dunne, kwetsbare huid.
 • Huidirritaties.
 • Zonschade

Hoe bereid ik mij voor op mijn huidscan?

Om het beste beeld van jouw huid te krijgen tijdens de huidanalyse, vragen wij jou om je huid vooraf thuis in de ochtend goed te reinigen met alleen water. Daarnaast is het belangrijk om die dag geen dagcrème, geen SPF, geen foundation en geen make-up op te hebben als je voor de huidscan komt. De dag voor de afspraak kun je jouw huid routine gewoon uitvoeren zoals je dat altijd gewend bent om te doen.

Goed om te weten

De skinscan is volledig veilig, ook voor vrouwen die zwanger zijn.

Wij adviseren om de huidscan twee tot vier keer per jaar in te zetten. Op deze manier kunnen we samen de behaalde resultaten bekijken en bijsturen als dat nodig is.

huidscan met de RS Lightskin