REVIDERM

REVIDERM

Huidverbetering zonder weerga. Eerder dan u lief is ziet u de eerste tekenen van huidveroudering: de huid verliest aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan.

Reviderm werkt al ruim 35 jaar nauw samen met dermatologen en cosmetologen voor het ontwikkelen van huidverbeteringsbehandelingen- en producten.

Met Reviderm bied By Jaimy een systeemverzorging met krachtige werkstoffen uit de natuur in combinatie met huididentieke en huidactieve werkstoffen. Want alleen zo is het mogelijk om doelgericht uw huid te verbeteren en ondersteunen. Met de producten en behandelingen van Reviderm bestrijd je de zichtbare tekenen van huidveroudering. Ook andere huidaandoeningen zoals acne en rosacea kunnen behandeld worden met Reviderm. Alleen het beste van twee werelden.

De werkstoffen in de producten van Reviderm zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met microdremabrasie, microneedling, peelings of ultrasound.

Juiste huidverzorging ook thuis

Maar liefst 75% van het te behalen resultaat bestaat uit de juiste thuisverzorging. Om het maximale resultaat te behalen, is het daarom belangrijk dat je thuis aan de slag gaat met de voor jouw huid geadviseerde producten. Tijdens de behandeling krijg je uitgebreid uitleg hoe je jouw huid het beste kunt verzorgen. By Jaimy gaat een samenwerking met je aan en werkt met de nieuwste technieken om het uiteindelijke resultaat te behalen: een mooie stralende en gezonde huid.

De naam Reviderm is een samenvoeging van revitaliseren en derma (huid).