Injectables zoals Botox en Fillers

Gratis consult bij dokter Schoemacher voor botox en fillers

Wil je persoonlijk advies om erachter te komen welke behandeling voor jou het gewenste resultaat geeft? 

Maak dan een afspraak By Jaimy voor een gratis consult! Voordat je een botox- of fillerbehandeling kiest, is het belangrijk om te weten welke behandeling het gewenste resultaat oplevert. Voor meer duidelijkheid over de mogelijkheden kun je naar By Jaimy voor een gratis consult. Tijdens deze consultatie zal uitgebreid advies worden gegeven over de mogelijkheden van de verschillende behandelingen op het gebied van injectables.

Waarom kiest u voor een behandeling van dokter Schoemacher?

 • 30 jaar ervaring
 • Specialist op het gebied van injectables
 • Vooraanstaande arts op het gebied van cosmetische behandelingen

Al meer dan dertig jaar houdt dokter Robert Schoemacher zich bezig met het verkrijgen en behouden van een mooie huid, een frisse teint en een vitale uitstraling. Hij is hierdoor dé specialist op het gebied van injectables.

  

Wat is Botulinetoxine (botox)

Wereldwijd wordt er gebruik gemaakt van injectables, zoals botulinetoxine. Snel, eenvoudig en veilig. In de medische wereld is er ruim 50 jaar ervaring met dit middel. De eerste toepassing van dit middel was het behandelen van neurologische aandoeningen, zoals tics. Later werd het ook voor cosmetische doeleinden ingezet. Wanneer botulinetoxine met mate wordt aangewend door een ervaren arts kan het de aangezichtsspieren ontspannen, waardoor het gezicht een rustiger oogopslag kan krijgen. Voorbeelden van deze aangezichtsspieren zijn fronsrimpels, voorhoofdslijnen en kraaienpootjes.

Botulinetoxine (botox) behandeling

Neurotoxines zoals botulinetoxine blokkeren de prikkeloverdracht van zenuw naar spier, zodat de spieractiviteit wordt verminderd en rimpels, veroorzaakt door deze spieractiviteit, verdwijnen. Het resultaat van een behandeling is doorgaans na 3 tot 5 dagen zichtbaar en het effect houdt gemiddeld 3 tot 6 maanden aan. Indien regelmatig botulinetoxine behandelingen plaatsvinden worden de behandelde aangezichtsspieren wat kleiner en slapper en ontwent u de mimiek op die plaats. De tijd tussen twee behandelingen neemt daardoor toe. Indien u stopt met de behandelingen herkrijgen de spieren hun oude kracht. De werkzame stof is een eiwit dat geproduceerd wordt door de bacterie Clostridium Botulinum. Dit eiwit wordt in uiterste kleine hoeveelheden, en sterk verdund, geïnjecteerd in de spiervezels die verantwoordelijk zijn voor de rimpels.

 

Resultaat behandeling met botulinetoxine (botox)

De botulinetoxine begint een paar dagen na de behandeling te werken en de spieractiviteit neemt dan af. Na twee weken is het effect optimaal. De huid is gladder en de rimpels zijn minder diep. Het effect blijft minimaal 3 tot 6 maanden zichtbaar. Na meerdere behandelingen zal het effect langer aanhouden. De meeste mensen herhalen de behandeling om de 4 tot 6 maanden.

Botox behandeling voorhoofd Rijswijk / Den Haag

Afspraak maken?

Dokter Schoemacher is elke vrijdag aanwezig in de salon voor divese behandelingen. Wil je een afspraak maken voor behandeling of voor een consult neem dan telefonisch contact op met 070-7506044

Botox

Tijdelijke fillers

 • Lippen vergroten
  450,00
 • Behandeling wallen / donkere kringen
  450,00
 • Behandeling neusplooien – 1 ml.
  450,00

Filler behandelingen met hyaluronzuur 

Hyaluronzuur (de basis van fillers) komt van nature voor in onze huid. Het is verantwoordelijk voor het vasthouden van water en geeft daarmee de huid zijn spankracht.  Het hyaluronzuur gehalte neemt met de jaren af.  Een filler behandeling zorgt er voor dat het hyaluronzuur- en vochtgehalte van de huid weer herstelt. BY Jaimy maken wij gebruik van de merken Teosyal en Stylage.

Welke gebieden worden zoal behandeld met de injectables:

Middendeel gezicht:

 • Jukbogen
 • volume wangen
 • Donkere kringen onder de ogen

Ondergezicht

 • Neus-lippenplooi
 • Rookrimpels
 • Lipcontour
 • Afhangende mondhoeken
 • Lipvergroting.

 

 

Lipvergroting hyaluron dokter robert schoemacher

Verwachte resultaat fillers

Het effect van de behandeling met fillers is vrijwel direct zichtbaar, het effect blijft  6 tot 12 maanden na de ingreep zichtbaar. Daarna kunt u de ingreep zonder enige problemen weer herhalen.

Robert Schoemacher en Jaimy keilholz den Haag Rijswijk

Hoe gaat de Filler behandeling in zijn werking:

Het te behandelen gebied wordt verdoofd met een crème of met een verdovingsvloeistof. De ingreep bestaat uit een reeks injecties. De ingreep duurt 15 tot 30 minuten en geeft direct resultaat. Na de filler behandeling moet u met behulp van een koud kompres het behandelde gebied koelen. Hierdoor vermindert de zwelling en de kans op blauwe plekjes.

Lipvergroting

De mond is een belangrijke blikvanger van het gezicht. De mond is dus erg bepalend voor het karakter van het gezicht en is meestal het eerste waar iemand in een gesprek naar kijkt. Mooie volle lippen worden door veel mensen gezien als een belangrijk aspect van schoonheid; zij geven een sensuele, jeugdige uitstraling. Helaas heeft niet iedereen prachtige volle lippen en daarnaast verliezen de lippen in de loop der jaren aan vorm en volume.

Een lipvergroting zorgt voor een toename van het volume van de lippen. Om mooie, vollere lippen te krijgen wordt gebruik gemaakt van fillers. Fillers, op basis van hyaluronzuur, geven een tijdelijk resultaat, dat negen 9 tot 12 maanden aanhoudt.

Nadat de lippen volledig verdoofd zijn worden ze middels meerdere kleine injecties vergroot. Dit duurt circa 30 minuten.
Na afloop van de behandeling kunnen de lippen gedurende enige dagen wat blauw verkleurd en gezwollen zijn. Om dit tegen te gaan raden wij aan om de mond te koelen met een koud kompres, en om Arnica crème/zalf op de lippen aan te brengen.

Wij streven altijd naar een subtiele vergroting, zodat de mond zijn natuurlijke vorm behoudt!

Over Dokter Robert Schoemacher

Drs. Robert Schoemacher is de meest toonaangevende arts op het gebied van cosmetische behandelingen in Nederland. Met 30 jaar ervaring is hij dé specialist op het gebied van injectables.
Dokter Schoemacher (BIG registratienummer 29023753101) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar hij in 1987 afstudeerde.
In het kader van zijn studie was hij Assistent Geneeskundige In Opleiding voor de afdeling chirurgie in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis en in het Spaarne Ziekenhuis.
Vanaf 1989 tot 2009 was hij arts/directeur in het Medisch Centrum Scheveningen. Tegelijkertijd was hij van 2002 tot 2009 arts/directeur bij de Dokter Schoemacher Klinieken.
Van 2009 tot 2012 was hij arts/directeur PR van de Bergman Kliniek.

Sinds 2013 is hij werkzaam op meerdere locaties in de provincies Noord-Holland, Zuid-Holland, Utrecht, Flevoland, Noord-Brabant en Gelderland.

Sinds januari 2020 is hij tevens verbonden aan Kliniek Museumplein, Tenierssstraat 2h te Amsterdam.

Schoemacher was actief als voorzitter van de Nederlandse Raad voor Particuliere Klinieken van 1996 tot 2001. Hierna was hij 6 jaar lang bestuurslid bij het ZKN (Zelfstandige Klinieken Nederland) voor de sectie cosmetische chirurgie.
Naast zijn werk als cosmetisch arts, waarbij hij zich vooral heeft toegelegd op de injectables, heeft dokter Schoemacher nog verschillende andere werkzaamheden. Zo is hij auteur van de boeken “Schoonheid zit van buiten” (1998) en “Als je haar maar goed zit” (2003). Hij was co-auteur van de Winkler Prins Medische Encyclopedie (2001) en van het boek “Perfect Age” (2006).
Dokter Schoemacher is vooral bekend geworden door zijn vele tv-optredens in de afgelopen 30 jaar voor alle omroepen in het bestel.
Vanaf 1990 werkte hij mee aan uiteenlopende tv-programma’s en eigen tv-series, waaronder o.a.
Make Me Beautiful, 2003/2004 (Net 5) en Naar de Kliniek, 2008/2009 (RTL 8).

Dokter Schoemacher werkt in Nederland, maar is woonachtig in Spanje, waar hij is aangesloten bij de beroepsvereniging Colegio de Medicos de Malaga.

 

Robert Schoemacher