PRX-T33 peeling No NEEDLE behandeling

Wat is PRX-T33 Peeling

Voor iedereen die meer wil dan een gewone peeling, maar niet zo heftig als een chemische peeling, is de PRX-peeling de juiste behandeling.

PRX is vergelijkbaar met een  lichte chemische peeling, zonder irriterende stoffen. Ook komen er geen injecties aan te pas.

 

PRX-T33 No-Needle Biorevitalisatie is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters.

De gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

Skin Booster: revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Anti-aging formule: voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33No-Needle Biorevitalisatie een optimaal effect in kuur verband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijkende textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden. PRX-T33 werkt bovendien optimaal in synergie met andere cosmetische behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectablesen collageen draadlift.

Hoe werkt het?

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur. De stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Een belangrijke voorwaarde voor huidige cliënten! 

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau.TCA enH2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de celvernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels. Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huid plooien.

Na de PRX behandeling:

Afhankelijk van doel en indicatie kunnen de resultaten verschillen. De behandeling wordt door de meeste cliënten ervaren als niet heel pijnlijk maar kan in sommige gevallen wel gevoelig zijn. De huid kan wat licht rood gekleurd, of wat vlekkerig zijn. Dit verdwijnt geleidelijk in een paar uur.

De dagen erna voelt de huid gehydrateerd en oogt gezond en wat strakker. De huid heeft meer volume en straalt. Na de kuur van 4 behandelingen is het meest gehaalde resultaat na 3 maanden zichtbaar.

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Gemiddeld zijn er tussen de 4 behandelingen nodig elke 7-10 dagen.

Het resultaat van de PRX-T33 peeling kan een paar maanden aanhouden, om het resultaat blijvend te houden, adviseren wij om de PRX  behandeling 1x per 6 maanden te herhalen (nadat u de aanbevolen kuur heeft voltooid).

PRX-T33 No-Needle behandeling

PRX-T33 No-Needle behandeling

Voor welke huidtype is de PRX-T33 behandeling geschikt?

 • Geschikt voor mannen en vrouwenvan elke leeftijd en elk huidtype.•
 • Vochtarme huid
 • Verslapte huid
 • Rokers huid
 • Vale grauwe huid
 • Verbetering van de algehele huidstructuur•
 • Egaliseert de huidstructuuren vergemakkelijkt he tverwijderen van onzuiver-heden en mee-eters)
 • Natuurlijkere vitalisering van gezicht en lichaam,
 • Preventie bij huidveroudering

Wat houdt de PRX-T33 behandeling in?

Voordat je met de PRX-T33 peeling kunt starten, bepalen we aan de hand van een gratis consult of je in aanmerking komt voor de PRX-T33 behandelkuur. Aan de hand van de gegeven indicatie wordt er een gepast behandelplan opgesteld door By Jaimy en de eventuele verwachtingen besproken.

De behandeling duurt ongeveer 45 min. en bestaat uit: 

 • Reiniging van de huid
 • Voor behandeling en desinfectie
 • Per zone wordt de PRX-T33 aangebracht en elk laagje wordt op een speciale manier ingemasseerd, gemiddels worden er 3 laagjes PRX aangebracht per zone.
 • Een behandeling bestaat uit Gezicht en hals, Decolete is een aparte zone.
 • Restanten en koelen met koude compressen
 • Nabehandelings creme

Om het maximale resultaat uit de behandelingen te halen, is het belangrijk dat het behandelplan strikt opgevolgd wordt en de kuur volledig wordt afmaakt.
Het gebruiken van de voorgeschreven producten (cosmeceuticals) thuis is in dit traject van essentieel belang.

PRX-T33 No-Needle behandeling

PRX-T33 No-Needle behandeling

Intens peel behandeling met microdermabrasie

Ideaal voor de sterk verhoornde huid voor intensieve verwijdering van oververhoorning.

De combintie van microdermabrasie en een fruitzuurpeeling / PRX-T33 / is er al na de eerste behandeling een zichtbare huidverfijning.

130,00

PRX-T33 peeling

Losse behandeling PRX-T33 peeling.

Deze losse behandeling is alleen mogelijk indien de huid al goed voorbereid is en je al onder behandeling bent By Jaimy. 

105,00

PRX-T33 peeling kuur van 4 behandelingen

Kuur van 4 PRX-T33 behandelingen elke 7-10 dagen

395,00

PRX T33 behandeling in combinatie met microneedling

Zeer intensieve behandeling, en kan als gevoelig ervaren worden.

Bij deze behandeling wordt de PRX-T33 met microneedling pen in de huid gesluisd voor een nog beter resultaat

145,00