Couperose Therapy behandeling 

Reviderm Couperose Therapy behandeling € 99,-

Speciaal behandeling voor de couperose en rosacea huid.

Couperose ontstaat door verslapping en verwijding van oppervlakkige adertjes en haarvaatjes. Het is veelal zichtbaar door rode vurige wangen, neus en kin.

Tijdens de behandeling wordt er gewerkt met het Couperose Therapy Concept van Reviderm.
Deze speciale behandeling is ideaal voor de vasculair (bloedvaatjes) onstabiele huid.
Bij de couperose behandeling wordt op een actieve manier de bloedvaten versterkt en de huidbarrière herstelt, waardoor ontstekingen en roodheden verminderen.
Voor het beste huidverbeterende resultaat maakt dagelijkse thuisverzorging met Couperose Therapy producten onderdeel uit van het behandelplan.

Behandeling:

De behandeling bestaat uit:

  • reiniging
  • enzympeeling, aangepast aan deze gevoelige huid
  • doorbloeding
  • Sobye- massage
  • Couperose Therapy serum 1 of 2
  • Collageenvliesmasker
  • eindverzorging (lotion, serum en dag- of nachtverzorging)

De behandeling is uit te breiden met ultrasound, € 15,- toeslag
De behandeling is aan te passen met microdermabrasie i.p.v. de Sobye massage.

Couperose therapy concept

Het Couperose Therapy concept is een verzorging, die naar de nieuwste dermatologische inzichten ontwikkeld wordt. De lijn zorgt voor verlichting van Rosacea/Couperose en biedt verschillende samenstellingen voor verschillende huidtypes. Zo wordt de huid optimaal met werkstoffen verzorgd, die kunnen variëren van het verbeteren van de huidige toestand of ondersteunen bij het verbeteren van de regeneratie.

Natuurlijk zijn de couperose therapy producten vrij van kleurstoffen, parabenen, alcohol en etherische oliën. Bij de keuze van de werkstoffen is rekening gehouden met de hoge gevoeligheid van dit huidbeeld.

De productlijn is zowel zeer geschikt voor preventie bij een vaatlabiele huid als voor therapie-begeleidende verzorging van Rosacea/Couperose.

Reviderm couperose / rosacea behandeling