Losse suplementen

Reviderm collageen vliezen met instant lifting booster  €20,-

De hydrolage collageenvliezen bestaan uit nagenoeg 100% pure collageen. Door de unieke structuur kunnen de vliezen een veelvoud van hun gewicht aan vocht, inclusief de daarin opgeloste werkstoffen, binden en als een depot langzaam terug afgeven.

Door de intensieve hydratatie van de huid wordt de diffusieweerstand verminderd. De oplosbare collageenmoleculen versterken bovendien het vochtbindend vermogen van de huid en leiden zo tot een voelbare gladheid en versteviging.

De collageenpeptiden werken als boodschappers en beïnvloeden de weefselvernieuwing en de celstofwisseling op een positieve manier.

De anti-irritatieve werking ondersteunt bovendien de wondgenezingsmechanismen en draagt bij tot een snelle kalmering van geïrriteerde huidcondities. De afwezigheid van chemische crosslinks en de bijna 100% overeenstemming met menselijk collageen garanderen een uitstekende verdraagbaarheid. Zelfs bij een beschadigde huid is er geen reactie.

De instant lifting booster is een werkstoffenconcentraat met anti-oxidanten voor het activeren van de collageen vliezen.

Intensief vliesmaker:

  • Kalmerend en verminderd roodheden
  • Optimale hydratatie
  • Herstellen van de huid
  • Verminderd fijne lijntjes 

Reviderm Hydrolage gipsmasker € 30,-

Gipskompressen voor de hydrolage om een ‘vochtkamer’ op te bouwen (occlusie).

Ideaal voor alle huidtypes

Zodra het gips is uitgehard boven het collageenvlies, vormt zich een 'vochtige kamer' (occlusie) en ontstaat er een boost-effect (werkingsversterker). Doorslaggevend is dat de temperatuur van het gips ca. 32°C is en daardoor verkoelend werkt. De huid begint niet te zweten, zelfs niet tijdens de inwerktijd van de hydrolage, waardoor de richting van de waterstroom van buiten naar binnen gaat in de huid. De poriën worden fysiologisch geopend en werkstoffen kunnen beter indringen.

Los te boeken bij je behandeling, en standaard in sommige behandelingen.

reviderm collageen vliesmasker

Reviderm Rebalance hydro massage € 20,-

De gevriesdroogde algen-biomatrix, veredeld met zijdeproteïnen, wordt geactiveerd met de unieke radicale beschermingsformule van de rebalance booster. Hierdoor ontstaat een olievrije massagegel. Door de afwezigheid van lipiden kan de huid intensief gemasseerd worden zonder dat deze oververzadigd raakt. Zo kan, ongeacht het huidtype, een intensieve hydraterende verzorging worden gegarandeerd.

De aminozuren van de zijdeproteïnen zijn natuurlijke bestanddelen van de NMF's (Natural Moisturizing Factors) in de menselijke huid en worden dus zeer goed verdragen door de huid. De zijde-fibroïnen (eiwitten) zijn ideaal om vocht op te slaan. Ze fungeren als kleine sponsjes in de huidlagen en kunnen tot 300 keer hun eigen gewicht aan vocht opnemen. Tegelijkertijd worden biochemische processen, zoals de vorming van ceramiden in de opperhuid ondersteund, wordt het waterverlies door de huid (TEWL) in de vorm van damp geïsoleerd en wordt de huid beschermd tegen uitdroging. De 3-dimensionele sponsstructuur van de algenderivaten is uitstekend geschikt om milieutoxines (bv. zware metalen) aan het huidoppervlak te binden en ontwikkelt zo een ontgiftende werking.

Standaard bij sommige behandelingen, maar ook los te boeken bij je behandeling.

reviderm collageen vliesmasker

Overige Gezichtsbehandelingen

Reviderm collageen vliezen

Reviderm collageen vliezen met lifting booster. Standaars in sommige behandelingen om los te boeken bij je behandeling. 

20,00

Epileren van de wenkbrauwen

Extra in een behandeling € 14,50

19,50

Epileren en verven

31,50

Epileren en verven van de wenkbrauwen en wimpers

45,00

Verven van de wenkbrauwen

18,50

Verven van de wenkbrauwen en wimpers samen

33,00

Verven van de wimpers

21,00

Ontharen van het gehele gezicht

39,00

Ontharen van de bovenlip

15,00

Ontharen van de bovenlip en kin

25,00