Reviderm

Huidverbetering zonder weerga. Eerder dan u lief is ziet u de eerste tekenen van huidveroudering: de huid verliest aan elasticiteit en de eerste fijne lijntjes ontstaan. Reviderm Skintelligence biedt totaaloplossingen om de jeugdige uitstraling van uw huid te bewaren. Wij maken tijdens de behandelingen onder andere gebruik van ultrageluid golven. Hiermee worden de cellen in de huid als het ware van elkaar ‘losgemaakt’, waardoor de actieve ingredienten in de producten dieper en beter in de huid doordringen.

De werkstoffen in de producten van Reviderm combineren op unieke wijze wetenschap en natuurkrachten en zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik in combinatie met Reviderm microdermabrasie. Uw merkt al na één behandeling een duidelijk verschil en wij adviseren om de  behandelingen in kuurvorm toe te passen.

In combinatie met een  consequente thuisverzorging verlengt en vergroot u het zichtbare effect van de dermocosmetische behandeling in onze salon.

REVIDERM

De naam Reviderm is een samenvoeging van revitaliseren en derma (huid). Beautyfashionshop biedt zowel huidverzorgingsproducten als make-up aan van dit mooie merk.

DE RELAUNCH VAN HET INNOVATIEVE HUIDVERZORGINGSMERK REVIDERM

In 2018 heeft Reviderm het merk vernieuwd. Ze hebben de producten opnieuw ingedeeld in verschillende lijnen, zodat iedereen eenvoudig een oplossing voor zijn of haar huid kan vinden. Er zijn geen nieuwe producten bijgekomen en er zijn ook geen producten uit het assortiment gegaan. Je kan dus al je favoriete producten blijven kopen. Het kan alleen zijn dat je bij een andere lijn moet kijken.  

WELKE VERANDERINGEN HEBBEN PLAATSGEVONDEN BIJ REVIDERM?

Reviderm had eerst meerdere lijnen. De lijn Cellucur was bijvoorbeeld speciaal ontwikkeld voor mensen met huidproblemen. Op elk product binnen deze lijn stond de naam Cellucur. De lijn Skintelligence bestond uit diverse producten tegen huidveroudering. Deze producten hadden ook een eigen vormgeving.   Inmiddels vallen alle producten onder de naam Reviderm. Er zijn wel verschillende lijnen, maar die worden niet meer aangeduid op de verpakking. Enkel de merknaam en de productnaam worden nu vermeld. De Cellucur lijn heeft een nieuwe naam gekregen, namelijk Skindication. De Skintelligence lijn is behouden, alleen de verpakkingen zijn vernieuwd.   De overige producten zijn nu een onderdeel van nieuwe lijnen. De zonnebrandproducten vallen bijvoorbeeld niet langer onder Cellucur en Skintelligence, maar onder Skinessentials.

DE HUIDIGE LIJNEN VAN REVIDERM

Wij helpen je graag om je favoriete producten van dit merk terug te vinden in het assortiment. Heb je nog niet eerder de producten van Reviderm gebruikt? Aan de hand van het onderstaande overzicht kun je bepalen welke producten het meest geschikt zijn voor jouw huid. De producten zijn als volgt ingedeeld:

 • Skinessentials: basisverzorging voor elk huidtype.
  • De Skinessentials lijn bevat alle verzorgingsproducten die je nodig hebt voor de dagelijkse verzorging van je huid. Deze lijn bestaat uit reinigingsproducten, peelings, primers, lichaamsproducten en verzorgingsproducten voor de ogen, lippen en het decolleté. Binnen elke categorie vind je producten voor elk huidtype. Combineer de producten om je huid optimaal te verzorgen.
  • De zonbeschermingsproducten behoren ook tot de Skinessentials lijn. Je kan deze producten bij Beautyfashionshop vinden in de categorie ‘Reviderm zonbescherming’. Conventionele zonnebrandcrèmes en zonbeschermingsproducten bieden alleen bescherming tegen UVA-straling en UVB-straling. De vrije radicalen die ontstaan door infrarood straling zijn echter zo schadelijk dat Reviderm intelligente zonbeschermingsproducten heeft ontwikkeld. Deze zijn rijk aan anti-oxidanten en andere anti-aging ingrediënten die de vrije radicalen elimineren. Voor alle fototypen (van de lichtste tot de donkere huid) zijn producten verkrijgbaar die de juiste mate van bescherming bieden.
 • Skindication: producten voor huidproblemen (voorheen Cellucur).
  • De Skindication producten zijn ontwikkeld om diverse huidproblemen te verhelpen. Er zijn verschillende producten voor de onzuivere huid, pigmentatie, couperose en dehydratatie. Mensen met een gevoelige huid kunnen gerust deze milde en verzorgende producten gebruiken. Dankzij de zeer effectieve werking zal je op korte termijn merken dat je huidprobleem vermindert.
 • Skintelligence: anti-aging producten.
  • Het behouden van een jeugdige huid wordt mogelijk dankzij de Skintelligence producten. De lijn bevat producten die huidveroudering voorkomen en herstellen. De diverse tekenen van huidveroudering worden aangepakt voor een elastische, stevige, gladde en frisse huid. Problemen zoals rimpels, fijne lijntjes, pigmentatie en ontstekingen zullen op korte termijn verdwijnen.
 • Nutricosmetics: supplementen voor schoonheid van binnenuit.
  • De supplementen bevatten voedingstoffen die nodig zijn voor een mooie huid. Je neemt de supplementen 2 à 3 maanden in om het regenererend vermogen van je huid te stimuleren. De verzorgingsproducten en supplementen versterken elkaar, waardoor je nog sneller resultaat zal zien. Je haren en nagels worden sterker en je huid wordt verjongd.

Het is uiteraard mogelijk om producten uit diverse lijnen te combineren. Reviderm geeft je de mogelijkheid om producten te vinden die volledig zijn afgestemd op je huid. Producten die geschikt zijn voor jouw huidtype en eventuele huidproblemen zijn de sleutel tot een mooie huid.

REVIDERMskintelligence