Permanente make-up

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag. BY Jaimy kunt u terecht voor semi permanente make-up.

Wij zijn  gespecialiseerd in het aanbrengen van semi permanente make up op wenkbrauwen. Voorafgaand aan de behandeling vindt een vrijblijvend consult plaats waarin wij u van alle informatie zullen voorzien.

Wij doen bij alle nieuwe klanten de behandelingen in twee behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen met meerdere behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in één keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. De huid wordt tussendoor verdoofd. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst, pas na 3-4 weken is het uiteindelijke definitieve resultaat zichtbaar.

TIP: De eerste 5 dagen mag uw permanente make-up niet nat worden, daarom is het wellicht handig dat u op de dag van uw behandeling uw haar nog wast.

De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de 2 e behandeling worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

De PHIbrows microblading techniek: 

Microblading is een relatief nieuwe handmatige methode. De techniek gebruikt een speciale pen waar een phiblade ingezet wordt. Met deze tool worden er flinterdunne haartjes gepigmenteerd die de wenkbrauw weer voller maken en tegelijk wordt indien nodig de vorm gecorrigeerd.

Deze haartjestechniek geeft mooie en “natuurlijke look” aan je wenkbrauwen. Er worden als het ware ultra realistische haartjes getekend. Deze techniek is ook bijzonder geschikt voor mensen met alopecia areata. Tevens gebruiken we de hairstrokes om stukjes in de wenkbrauwen op te vullen.

De kleur wordt aangepast op uw eigen wenkbrauwen zo om de meest natuurlijke look te geven volgen we het natuurlijke groei van de wenkbrauwen.

De hairstrokes techniek: 

Met deze techniek tatoeëer met de machine ultra fijne haartjes. Tevens kun je een niet zo volle wenkbrauw mooi opvullen.
Dit geeft een heel mooi natuurlijk effect. Deze techniek is niet voor iedereen geschikt. Hier kan tijdens de intake meer toelichting over worden gegeven.

Schaduw techniek: 

Met deze techniek zien uw wenkbrauwen eruit alsof u ze net zelf heeft ingekleurd met een wenkbrauwpoeder. Mooie gestylde wenkbrauwen zonder harde lijnen.

De Combi Brow / Saiko Brows:  

De Combi Brow is een combinatie van schaduwtechniek en de hairstrokes techniek. Voor mooie volle wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien.

Voor een ultra realistisch resultaat!

Prijzen:

 •  Intake / advies gesprek:                                                   gratis
 • Microblading of hairstokes techniek                             € 250,-
 • Schaduw techniek                                                              € 230,-
 • Saiko brows:                                                                        € 275,-
 • Bijwerken 2e behandeling na 4 / 5 weken                     € 100,-                     
 • Bijwerken 3e behandeling / touch up na 4 / 5 weken  € 50,-                       
 • (Binnen 3 maanden na de 1e behandeling)
 •  
 • Bijwerken na een jaar door By Jaimy gezet                 € 195,-   
 • Bijwerken binnen 1 jaar door By Jaimy gezet             € 150,-  
 • Bijwerken na 1,5 / 2 jaar gezet door By Jaimy             € 215,-                       
 • Bijwerken na 1-2 jaar gezet elders                                € 230,-                       
 • In het laatste gevallen zullen we samen beoordelen of nabehandelen nodig is.

https://www.instagram.com/beautycenter_byjaimy/