Over Jaimy / Opleidingen

Welkom op mijn pagina, mijn naam is Jaimy. Ik heb het voorrecht om van mijn hobby’s mijn werk te kunnen maken. Omdat dit verschillende werkzaamheden zijn werk ik onder de naam BY JAIMY.

Ik ben mijn carrière begonnen als verpleegkundige in het ziekenhuis, na een aantal jaren op verschillende afdelingen in de zorg te hebben gewerkt heb ik mijn hart gevolgd en ben de visagie opleiding gaan doen. Vervolgens heb ik een aantal jaren met plezier als freelance visagiste gewerkt voor verschillende cosmetica merken.

In 2004 ben ik een eigen schoonheidssalon begonnen. Mijn achtergrond als verpleegkundige kon ik hier goed in gebruiken, zeker omdat ik mij richt op huidverbetering. In deze salon deed ik verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen, maar ook uitgebreide make- up workshops en bruidsmake-up en gelnagels.

Na dit een aantal jaar met heel veel plezier te hebben gedaan was het tijd om mij op de kinderen te richten en heb ik deze salon verkocht.

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan en sinds Oktober 2015 ben ik weer een schoonheidssalon gestart in Rijswijk. Hier kunt u bij mij terecht voor diversen gezichts behandelingen, gericht op huidverbetering en anti-ageing, gelnagels en visagie. Bovendien heb ik mij sinds 2017 gespecialiseerd in permanent make-up. Ik sta voor mooie natuurlijke wenkbrauwen.

Omdat ik mij voortdurend wil ontwikkelen volg ik regelmatig diversen cursussen en trainingen op het gebied van huidverbetering en de ontwikkelingen in de nieuwste behandelingen.

Bij mij krijgt u altijd eerlijk en persoonlijk advies en pas ik mijn behandelingen aan, aan de wensen van mijn klanten. Ik werk volgens het 4 stappen beautyplan, huidanalyse, huidadvies, persoonlijke behandeling en product advies voor thuis. Zo is geen enkele behandeling hetzelfde.

1999: Opleiding tot A verpleegkundige HAGA Ziekenhuis

2004: Opleiding Alround schoonheidsspecialiste bij instituut Dangremond

2005: Diversen opleidingen nagelstyling

2015: Opening Beautycenter BY JAIMY Rijswijk

2015: Diversen trainingen perfect age beauty center BY Robert Schoemacher.

2017: Opleiding alround Permanent make-up specialiste PMI Rotterdam

2018: Master PMU training Dora Hollos

2019: Perfectie training hairstrokes en schaduw techniek Care cosmetics

2020: opleiding PHIBROWS microblading

2020: opleiding Microneedling en Plasmalift PHI

2021: Perfectie training PHI microblading Emira Gazibegovic

2021: Gestart met de opleiding tot medisch schoonheidsspecialiste bij U-consultancy

2021: Opleiding SAIKO BROWS bij PHI

Verder volg ik een paar keer per jaar product en behandel trainingen bij REVIDERM en JEAN D”ARCELL:

Ik ontvang u graag in mijn mooie salon.

Jaimy Keilholz