Microdermabrasie

 

 

Reviderm microdermabrasie is een veilige huidverbeterende behandeling. In de behandeling worden ultrafijne micro kristallen, ook wel aluminiumoxide genoemd, op de huid geblazen en tegelijkertijd wordt de huid door middel van een vacuüm stand lichtelijk opgezogen. Door de samenwerking van deze 2 functies zorgt het apparaat en de kundigheid van de schoonheidsspecialiste ervoor dat de huid er beter uit gaat zien.

Zodra de kristallen in aanraking komen met de huid verwijderen ze zachtjes de bovenste huidlaag. Deze bovenste huidlaag ook wel stratum corneum genoemd, bestaat uit oude en dode huidcellen. De huid die daaronder tevoorschijn komt is zacht, glad en stralend gezond. De huid is nu optimaal in staat om actieve werkstoffen op te nemen. De vacuüm kracht zorgt daarnaast voor de stimulatie van nieuw collageen. Collageen zorgt ervoor dat de huid steviger wordt en de rimpeltjes van binnenuit worden opgevuld. Een microdermabrasie behandeling is veel intensiever als een gewone gezichtspeeling en vele malen veiliger dan een chemische- en/of kruidenpeeling.

Alle huidsoorten en huidtype zijn te behandelen met deze behandeling. Microdermabrasie kan worden toegepast bij diverse huidcondities en behaalt prachtige resultaten bij o.a: een droge huid, rijpere huid, fijne lijntjes en rimpeltjes, vette huid, vergrote en/of verstopte poriën, vale en/of doffe huid, rokershuid, zonbeschadigde huid, acne littekens en pigmentvlekken.

 

 

Direct na de behandeling zie je al verbetering in de structuur en het uiterlijk van je huid. Voor een optimaal resultaat wordt echter aangeraden de behandeling in kuurverband (1x in de 7 tot 14 dagen) toe te passen. Afhankelijk van je huidtype en het te bereiken doel wordt het aantal behandelingen vastgesteld. Over het algemeen ziet de huid er na 3 behandelingen al een stuk zachter, gladder en gezonder uit. De echte grote veranderingen zoals fijne lijntjes, rimpeltjes, littekens worden pas na 6 tot 10 behandelingen zichtbaar. Dit is natuurlijk allemaal afhankelijk van het regeneratie vermogen van je huid, je leeftijd en van de manier waarop je je huid thuis dagelijks verzorgt.

De ultrasound zorgt voor een betere doorbloeding van de huid en een betere afvoer van de afvalstoffen via de lymfebanen en de collageenaanmaak wordt gestimuleerd.

Thuisverzorging is een must in combinatie met een microdermabrasie behandeling. De microdermabrasie zorgt ervoor dat de huid heel hard wil gaan werken om o.a. nieuw collageen aan te maken. Maar het werken gebeurt alleen als het daarvoor de juiste voedingstoffen krijgt. Zonder deze belangrijke voedingstoffen raakt onze huid als het ware uitgeput en wordt deze alleen maar slechter. Laat je, voor je een microdermabrasie behandeling of kuur in gaat goed adviseren met betrekking tot de producten door je schoonheidsspecialiste. Zo wordt je kuur een gegarandeerd succes.

 

In het volgende filmpje kunt u de reviderm microdermabrasie behandeling zien.

By_Jaimy_5869_6_x