PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster

Wat is PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster?

Voor een directe boost en natuurlijke anti-aging behandeling!

Ben jij op zoek naar een behandeling die direct resultaat geeft maar wil je geen ingrijpende cosmetische behandelingen ondergaan?

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is een nieuwe, unieke formule en werkt anders dan een peeling of algemeen gebruikte skin boosters.

De gepatenteerde formule, een combinatie TCA met waterstofperoxide, geeft de huid direct een intense boost.

Skin Booster:

Revitaliseert de huid van binnenuit en geeft de huid een directe boost. Na 1 behandeling voelt de huid gladder en steviger en helpt de natuurlijke glans van de huid te herstellen.

Anti-aging formule:

Voor de verouderde en verslapte huid geeft PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster een optimaal effect in kuurverband. Na gemiddeld 4 behandelingen verbetert het uiterlijk en de textuur van de huid. Rimpels en verslapping zijn zichtbaar verminderd. De huid is gladder, voller en steviger. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.

De PRX T33 behandeling:

Tijdens de behandeling brengt By Jaimy het PRX-T33 serum aan op het behandelingsgebied. Het product wordt in de huid gemasseerd en geeft de huid een intense boost. Als de 1e laag is ingetrokken worden de volgende lagen aangebracht, het aantal lagen in afhankelijk van de dikte van de huid.

De huid ziet er direct fris en stralend uit.

De dagen na de behandeling oogt de huid voller, lijntjes zijn verzacht en de huid ziet er gevoed en gezond uit.

Het advies is om deze behandelingen in kuurverband te doen. Een kuur betekent dat je een reeks van 3 tot 5 behandelingen ondergaat met een interval van 7-10 dagen. Om de behandeling en het herstelproces te ondersteunen gebruikt u WiQo Dermocosmetics.

 

PRX-T33 No-Needle-Skin-Booster is geschikt voor iedereen die geen ingrijpende cosmetische behandelingen wil ondergaan. Toepasbaar voor alle huidtypen, waaronder donkere huid.

PRX T33 No Needle skin booster € 99,-

Behandeling bestaat uit:

 • Tijdens de behandeling brengt By Jaimy PRX-T33 serum aan op het behandelingsgebied. Het product wordt in de huid gemasseerd en geeft de huid een intense boost. Als de 1e laag is ingetrokken worden de volgende lagen aangebracht, het aantal lagen in afhankelijk van de dikte van de huid. De huid ziet er direct fris en stralend uit. De dagen na de behandeling oogt de huid voller, lijntjes zijn verzacht en de huid ziet er gevoed en gezond uit.

PRX T33 behandeling in combinatie met microneedling € 145,-

Zeer intensieve behandeling, en kan als gevoelig ervaren worden.

Bij deze behandeling wordt de PRX-T33 met microneedling pen in de huid gesluisd voor een nog beter resultaat

Kuur van 4 PRX T33 behandelingen € 450,-

4 behandelingen elke 10 dagen. 

PRX-T33 No-Needle behandeling

Hoe werkt het PRX-T33 peeling?

De belangrijkste actieve componenten zijn waterstofperoxide (H2O2), trichloorazijnzuur (TCA) en kojinezuur.

De stoffen werken op cellulair niveau op elkaar in en geven de huid een ongekende bio-revitalisatie zonder de huid te beschadigen. Een belangrijke voorwaarde voor Rein Skin Institute!

Het geheim ligt in een unieke samenstelling door TCA te combineren met H2O2 op een zeer nauwkeurig PH-niveau. TCA en H2O2 in PRX-T33 passeren de huidbarrière met verschillende snelheden en bereiken verschillende diepten. De TCA stimuleert de fibroblast groeifactoren zonder de huid te beschadigen, terwijl H2O2 de eiwitten in de lichaamscellen activeert. Dit stimuleert de cel vernieuwing en aanmaak van nieuwe collageenvezels.

Het resultaat is een verbetering van de huidkwaliteit, een verstrakking van de huid en de vermindering van rimpels en huidplooien.

PRX-T33 No-Needle behandeling

Voordelen PRX T33 behandeling:

 • De behandeling kan het gehele jaar door worden uitgevoerd, ook in de zomermaanden.
 • Onmiddellijk zichtbaar effect. Het optimale resultaat wordt bereikt na gemiddeld 4 behandelingen (frequentie 1x per week).
 • Na iedere behandeling verbetert het uiterlijk van de huid. Dit effect stabiliseert voor 6 tot 8 maanden.
 • Door de unieke formulering is er geen agressieve werking en frosting op de epidermale lagen.
 • Dankzij het activeren van de eigen regeneratieve processen van de huid, is PRX-T33 een ideale basis in combinatie met overige behandelingen zoals mesotherapie, microneedling, injectables

ADVIES NA PRX T33  BEHANDELING:

 • Gebruik de WiQo NOURISHING EN MOISTURIZING FACE CREAM voor droge huid. Deze 2 tot 3 keer per dag aan te brengen voor de eerste 3 tot 4 dagen. Deze krijgt u na de behandeling mee naar huis.
 • Daarna kan deze crème een- tot tweemaal per dag gebruikt worden.
 • Daarnaast de WiQo SMOOTHINGFACE FLUID één keer per dag (’s avonds) aan te brengen vanaf dag 3 na de PRX-T33 behandeling. Deze krijgt u mee naar huis.
 • Geen andere crème te gebruiken binnen 30 minuten voor of na de toepassing van WiQo FACE FLUID.
 • Voorkom heet douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24 uur na de behandeling
 • Bescherm de huid tegen direct zonlicht en gebruik SPF 50

PRX-T33 peeling

Losse behandeling PRX-T33 peeling.

Deze losse behandeling is alleen mogelijk indien de huid al goed voorbereid is en je al onder behandeling bent By Jaimy. 

105,00

PRX-T33 peeling kuur van 4 behandelingen

Kuur van 4 PRX-T33 behandelingen elke 7-10 dagen

395,00

PRX T33 behandeling in combinatie met microneedling

Zeer intensieve behandeling, en kan als gevoelig ervaren worden.

Bij deze behandeling wordt de PRX-T33 met microneedling pen in de huid gesluisd voor een nog beter resultaat

145,00
PRX-T33 No-Needle behandeling