Injectables

INJECTABLES: UITGEVOERD DOOR DR. ROBERT SCHOEMACHER

Drs. Robert Schoemacher is de meest toonaangevende arts op het gebied van cosmetische behandelingen in Nederland. Met 30 jaar ervaring is hij dé specialist op het gebied van injectables.
Dokter Schoemacher (BIG registratienummer 29023753101) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar hij in 1987 afstudeerde.
In het kader van zijn studie was hij Assistent Geneeskundige In Opleiding voor de afdeling chirurgie in het Onze Lieve Vrouwen Gasthuis en in het Spaarne Ziekenhuis.
Vanaf 1989 tot 2009 was hij arts/directeur in het Medisch Centrum Scheveningen. Tegelijkertijd was hij van 2002 tot 2009 arts/directeur bij de Dokter Schoemacher Klinieken.
Van 2009 tot 2012 was hij arts/directeur PR van de Bergman Kliniek.

Wat zijn injectables

Een injectables behandeling kan een goede oplossing bieden voor mensen die graag een jongere en frissere uitstraling willen of bepaalde delen van het gezicht willen verfraaien. Er zijn verschillende oorzaken te bedenken voor rimpels en huidverzakkingen die je uitstraling hebben veranderd. Enkele veel voorkomende oorzaken zijn:
• Huidveroudering
• Gewichtsverlies door een gezondere levensstijl
• Stress
• Slaaptekort
• Zware periodes

Deze oorzaken kunnen ervoor hebben gezorgd dat het gezicht een oudere of sobere uitstraling heeft gekregen. Met behulp van injectables kunnen wij hier wat aan doen. Tijdens de behandeling pakken wij de probleemgebieden aan. Hierbij maken we gebruik van Botox, fillers of een combinatie daarvan. Cosmetisch arts dr. Robert Schoemacher en de artsen uit zijn ervaren team kunnen deze effectieve behandeling in het Perfect Age Beauty Center bij jou in de buurt voor je uitvoeren!

Dr. Robert Schoemacher
Dr. Robert Schoemacher (BIG registratienummer 29023753101) studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam waar hij in 1987 afstudeerde. Al meer dan dertig jaar houdt dr. Robert Schoemacher zich bezig met het verkrijgen en behouden van een mooie huid, een frisse teint en een vitale uitstraling. Hij is hierdoor dé specialist op het gebied van injectables.

Tarieven

TARIEVEN INJECTABLES

Botox behandelingen (rimpels)
1 zone – € 175,-

Botox behandelingen (migraine)
1 zone – € 175,-
2 zones – € 300,-

Botox behandelingen (overmatig transpireren)
4 zones – € 625,-

Tijdelijke fillers
Lippen vergroten – € 450,-
Kaaklijn verbreden – € 500,-
Behandeling wallen / donkere kringen – € 450,-
Behandeling neusplooien – 1 ml. – € 450,-
Behandeling neusplooien – 2 ml. – € 875,-
Jukbeenderen vergroten – 1 ml. – € 450,-
Jukbeenderen vergroten – 2 ml. – € 875,-
Wangen opvullen – 2 ml. – € 875,-