Jean DÁrcell

Behandelingen met Jean D’Arcel
Schoonheidssalon By Jaimy gebruikt onder andere de exclusieve producten van Jean D’Arcel. Deze producten zijn uitsluitend verkrijgbaar bij de schoonheidsspecialist. De producten zijn hypoallergeen, niet op dieren getest en op biologische wijze bereid.

Perfecte verzorging voor iedereen Wij bieden een verzorging op maat voor uw huid en binnen uw budget. Het top cosmeticamerk Jean D’Arcel biedt u een zeer uitgebreide variatie aan professionele huidverzorgings- en verbeteringsproducten, zowel voor gezicht als lichaam. U kunt met ieder huidtype en budget bij ons terecht en dankzij de vele verschillende productlijnen kunnen wij uw huid altijd optimaal in balans brengen en houden. Jean D’Arcel heeft ook make-up en een speciale mannenverzorgingslijn. Verwen uzelf met de juiste behandeling voor uw huid. De mogelijkheden die wij u kunnen bieden met de behandelingen van Jean D’Arcel zijn zeer uitgebreid.

Jean d’Arcel

55 jaar ervaring, expertise en succes.

Het merk is een familiebedrijf en is ontwikkeld vanuit de traditie van Franse cosmetica. Door voortdurend op zoek te gaan naar state-of-the-art ingrediënten, zorgt JEAN D’ARCEL ervoor dat u uw schoonheid kunt behouden. JEAN D’ARCEL biedt comfortabele beauty behandelingen in een enorme variëteit. Het assortiment vertegenwoordigt kwaliteit en volledigheid. JEAN D’ARCEL biedt beauty concepten met verzorgingsproducten voor dames en heren, make-up, parfums en lichaamsproducten. Dankzij het uitgebreide aanbod van productlijnen kan er voor elk huidtype een persoonlijke beautyroutine worden samengesteld. Voor iedere man en vrouw en ieder huidtype en budget.

JDA+Logo-small