Huid verbeterende gezichtsbehandelingen

Online afspraak maken

Vind U het ook zo moeilijk om een keuze te maken, welke behandeling uw huid nodig heeft?

En wie weet er nou het beste wat uw huid nodig heeft? Juist, De schoonheidsspecialiste!

Daarom heb ik de behandelingen onderverdeeld in 4 categorieën:

U boekt een categorie, voor een prijs en tijd welke u wilt en de schoonheidsspecialiste doet een huidanalyse en een intake, en dan wordt er een gepersonaliseerde behandeling gemaakt. Zo heeft u altijd een behandeling die geschikt is voor uw huid met het meeste resultaat. Uiteraard kunt u ook gewoon een van de overige behandelingen kiezen.

DIAMONT TOUCH: Voor klanten die alleen het allerbeste voor hun huid willen, een extra luxe element in de behandeling zoals: microdremabrasie, ultrasound, fruitzuren, extra ampul, of luxe vliesmasker.

BRONS      € 77,50

ZILVER     € 87,50

GOUD         € 99,-

PLATINA   € 125,-

DIAMOND TOUCH € 25,-

Hieronder vind u alle mogelijke gezichtsbehandelingen op een rij:

 • Microneedling behandeling € 125,-

Behandeling gericht op intensieve huidverbetering. De huidstructuur verbeterd zichtbaar, rimpels en lijntjes worden minder. De huid wordt gladder en strakker. Meer informatie over deze behandeling kunt u vinden https://byjaimy.nl/philings-microneedling/

de behandeling bestaat uit:

Intensieve gezichts reiniging, peeling, pre-peeling, microneedling met op de huid afgestemd concentraat, hyalluron of peptide vliesmasker, massage.

 • SkinNeedler kuur € 690,-
  Heeft uw huid een echte oppepper nodig? Wilt u zichtbaar minder rimpels en een stralende en gezonde huid? Kies dan voor de SkinNeedler kuur. De kuur bestaat uit 6 behandelingen, verspreid over 6 tot 12 weken.
 • By Jaimy Hydro de luxe behandeling:  € 125

Behandeling voor de uitgedroogde of droge huid om het vocht gehalte weer te herstellen, maar ook voor een verslapte oudere huid om de huidstructuur te verbeteren.

Deze behandeling richt zich op het herstel en de stimulatie van de veeleisende huid. Hydrolage hervult de vocht depots in de huid. Kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met een bloedcirculatie stimulerende fase en de hydrolage geeft de huid wat die nodig heeft en stimuleert de celactiviteit.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, enzym foam peeling, microdermabrasie, verwijderen huidonzuiverheden, epileren, hyalluron ampul, Collageen vliesmasker, Hydrolage, Oxygen fluid, op de huid afgestemde eindverzorging.

 • Zuurstof behandeling: € 120,-

Intensieve behandeling om het aanmaak van zuurstof in de huid te stimuleren. Heeft verstevigende werking van de Collageenvliezen en het gipsmasker. De huid wordt gladder, roziger en ziet er jonger uit. Ideaal voor de volwassen, licht beschadigde huid, Rokershuid, en brengt gespannen huid weer in balans. Zeer intensieve behandeling.

De behandeling bestaat oa uit:

Reiniging, Enzyme Peeling Liquid, Enzyme Peeling Paste, Step I oxygen de huid “wakker maken”, Step II werkstoffen 20 min. inmasseren, Step III diverse zuren om de huid aan het werkt te laten, Serum afgestemd op de huid, Intstant Lifting Booster, Collageenvliezen, gips aanbrengen, 20 min. laten inwerken, eindverzorging.

 • By Jaimy microdermabrasie behandeling met Ultrasound: € 99,-

Ultrasoon geluid of ultrasound brengt trillingen teweeg in het weefsel. Die trillingen zorgen weer voor warmte. Doorbloeding, microcirculatie en de aanmaak van collageen- en elastinevezels worden gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid beter toegankelijk voor werkzame stoffen en kunnen deze makkelijker en dieper in de huid doordringen. Behandeling gericht op huidverbetering, de huid wordt gladder, meer doorbloed en krijgt een jongere uitstraling.

Ultrasound kan worden gebruikt bij het tegengaan van:
– Acné en acné-littekens
– Huidonzuiverheden
– Huidveroudering / lijntjes en rimpeltjes
– Cellulitis
– Couperose
– Pigmentvlekken

Huidanalyse, intensieve reiniging, diepte peeling, repair masker ( doorbloedings masker) microdermabrasie, hyalluron of vitamine C serum, massage met ultrasound, peptide masker of hydro masker, oog verzorging, dagverzorging, hals en decolleté verzorging.

Kuur 6 microdermabrasie behandelingen € 499,00
Wilt u rimpels, grove poriën, littekens, striae, rokershuid, pigmentvlekken behandelen dan zal dit in een kuur van 6 behandelingen moeten plaats vinden in combinatie met de op juiste producten voor thuisgebruik. De kuur is verspreid over 12 weken.

 • Briljant peel behandeling/ PCA fruitzuur peeling : € 99,-

De behandeling voor de huid met ernstige onzuiverheden, voor de intensieve verwijdering van hoorncellen. De combinatie van  fruitzuur peeling met microdermabrasie stimuleert de huid en geeft deze een energie boost. Ideaal voor de vermoeide en volwassen huid. Ook geschikt als anti ageing behandeling voor de rijpere huid.

De behandeling bestaat uit:

Huidanalyse, reiniging, enzyme peeling, microdermabrasie, PCA-fruitzuur peeling , Post PCA masker, verwijderen huidzonzuiverheden, epileren, collagen booster, special masker, op de huid afgestemde producten.

Korte nabehandeling na 5 dagen: 30 min

 • Multibalance luxe anti ageing behandeling: € 92,50

Een buitengewone speciaal behandeling in maar liefst 5 stappen en 5 hoogwaardige producten. De hoofdwerkstoffen – fytohormonen uit de iris – verstevigen de barrièrefunctie van de huid en gaan rimpelvorming tegen. Voor een huid die aan herstel toe is. Een super deluxe welness behandeling, voor diegene die ontspanning met huidverbetering willen combineren.

Reiniging, lotion, Crèmepeeling, Saphir met microdermabrasie creme, dieptereiniging, La Cure Deluxe Facelift Concentraat, Masqué Grand Confort met Koreaanse Yin & Yang massage van vingers, ontspannende gezichtsmassage, Masqué Lift Lumière, eindverzorging

 • By Jaimy microdermabrasie Peel behandeling:   € 87,50

Microdermabrasie behandeling voor ieder huidtype voor de verbetering van de huidstructuur en de verfijning van de poriën. De huid krijgt direct zijn mooie glans weer terug. U verlaat stralend de salon.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, intensieve reiniging, diepte peeling, repair masker ( doorbloedings masker) microdermabrasie, hyalluron of vitamine C serum, peptide masker of hydro masker, oog verzorging, dagverzorging, hals en decolleté verzorging.

Kuur 6 microdermabrasie behandelingen € 499,-
Wilt u rimpels, grove poriën, littekens, striae, rokershuid, pigmentvlekken behandelen dan zal dit in een kuur van 6 behandelingen moeten plaats vinden in combinatie met de op juiste producten voor thuisgebruik. De kuur is verspreid over 12 weken. En bestaat uit verschillende microdermabrasie behandelingen.

 • By Jaimy Huidverbeterende behandeling: € 87,50

Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype die wel een oppepper kan gebruiken en zorgt ervoor dat de huid weer een stralende glans krijgt.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse ,reiniging, diepte reiniging, AHA Fluid gel masker, activating gel masker ( doorbloedings masker) microdermabrasie, hoofdhuid massage, verwijderen van huidonzuiverheden, epileren, hydro 2 fusion masker met collageen vliezen, nek en schouder massage, serum, eind verzorging.

 • Arcel – Med special treatment:  € 85,-

Intensieve gezichts behandeling dat zorgt voor duidelijk zichtbare huidverbetering. Met deze milde fruitzuur- en enzympeeling verwijder je de dode huidcellen, helpt de celvernieuwing te versnellen, reinigt verstopte poriën en verfijnt daardoor de huid.

Deze behandeling is zeer geschikt voor:

 • Een gestreste huid
 • een vermoeide huid
 • Een vale huid
 • Een vette en onzuivere huid

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, enzyme peeling, fruitzuur peeling 30%, verwijderen huidonzuiverheden, dermal collagen optimizer, epileren, Matrix ampul, uitgebreide massage, intensieve oogbehandeling, oogmasker, dermal collagen masker, eindverzorging.

 • Prestige anti-ageing concept:  € 85,-

Dit nieuwe behandel concept is nog persoonlijker, nog unieker, omdat elke huid iets anders nodig heeft. Daarom mengen wij een van de 5 unieke concentraten met de massage crème, om aan de behoeften van de huid te voldoen. Elke huid lijkt bereid meer werkstoffen op te nemen wanneer stress wegvalt, wanneer u tot rust komt. De jeugdige uitstraling van de huid die hiervan het resultaat is, stimuleert om prestige ook te gebruiken voor de dagelijkse thuisverzorging.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, epileren, Fruitzuur peeling, diepte reiniging, uitgebreide massage met een van de 5 concentraten, masque vita effect pre age mask: regenererend, defensief anti-aging masker met glow-effect.

Concentré retinol booster concentrate:  Om het uiterlijk van de huid te verbeteren.

Concentré Vitamin C booster concentrate: Voor een frisse uitstraling.

Concentré moisture booster concentrate: Verstevigende superbooster met hoog hyaluronzuur gehalte.

Concentré soothing booster concentrate: Kalmerende speciale verzorging voor roodheid en couperose.

Concentré ceramide booster concentrate: Ceramiden-rijk concentraat om de huidbarrière te verbeteren.

 • Winterbehandeling:  € 85,-

De nieuwe winterbehandeling bestaat uit allemaal nieuwe producten!!!! Alle producten van de behandeling bevatten het kostbare winterrozenextract Rosalia.

 • CLEANSING MILK : Luxe reinigingsmelk met natuurlijke verzorgingsoliën en rozenwater. Het zijdezachte schuim bevrijdt de huid op milde wijze van verontreinigingen. Geschikt voor alle huidtypen.
 • Epileren van de wenkbrauwen.
 • CLEANSING MASK: Romig reinigingsmasker met een zuiverend, kalmerend effect. Witte klei verfijnt de poriën en verwijdert dode huidcellen en overtollig talg. Tijdens dit reinigende masker krijgt u een heerlijke penseelmassage. 10-15 minuten inwerken.
 • Uitreinigen van de huid.
 • LIFTING CONCENTRATE: Rimpel vullend en verstevigend ampul van werkzame stoffen met direct en stimulerend effect voor de perfecte glow.
 • RICH MASSAGE CREAM: Fluweelzachte massagecrème met een edel rozenextract als booster voor een stralende huid. Langdurige massage-ervaring door aanhoudende aanwezigheid op de huid.
 • LIFTING MASK: Nieuw masker als afsluitende verzorging! Verstevigend, luxueus gelmasker met een onmiddellijk zichtbaar liftende anti-aging effect en een zacht goudglanzend gloweffect. 10-15 minuten inwerken. Het masker blijft de rest van de dag op uw huid zitten en blijft zo de hele dag of nacht doorwerken.
 • Zomerbehandeling:  € 85,-

Super de luxe speciaal behandeling geschikt voor ieder huid type, deze verschilt per seizoen en is altijd weer heel erg uitgebreid. Op en top verwennen voor lichaam en geest.

 • By Jaimy Basic behandeling:  € 77,50-

Deze basisbehandeling is geschikt voor ieder huidtype. De behandeling begint bij een zorgvuldige huidanalyse en daaruit volgt een advies en een behandelplan. De behandeling en de producten worden geheel afgestemd op de behoefte van de huid.

Behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, verwijderen van huidonzuiverheden, op de huid afgestemd ampul, verzorgend masker, eind verzorging.

 • Lunch time peel:  € 65,-

Deze behandeling is zeer geschikt voor iedereen die het druk heeft en weinig tijd, maar toch een behandeling wenst met direct resultaat. De huid krijgt in korte tijd een enorme energie boost. Korte intensieve microdermabrasie behandeling, geschikt als snelle tussendoor behandeling of tijdens een kuur.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, peeling, microdermabrasie, hyalluron of vitamine C serum, peptide masker of hydro masker, dagverzorging, hals en decolleté verzorging.

 • PCA fruitzuur Peeling: € 75,-

PCA peeling is een unieke peeling en bestaat uit een complex van fruitzuren aha’s, die de huid vrijmaken van hoornige cellen en bleekt ook de huid, ideaal voor pigmentatie verstoring. Dankzij de fijne formule van ingrediënten wordt PCA goed door de huid opgenomen. U ziet direct resultaat na de behandeling. Zeer intensieve gezichts behandeling.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse,reiniging, enzyme peeling, PCA Peeling 28%, Post PCA masker.

De nabehandeling bestaat uit: € 35,-

Reiniging, enzyme peeling, microdermabrasie, op de huid afgestemde eindverzorging

 • By Jaimy relax behandeling:  € 79,50

Heerlijk ontspannen gezichts behandeling voor totale rust van lichaam en geest. Basis behandeling incl heerlijke uitgebreide gezichts, hals, nek massage.

Behandeling bestaat onder andere uit:

Reiniging, peeling, uitgebreide gezichts hals en decolleté massage, ampul, verzorgend masker, op de huid afgestemde eindverzorging.

 • Couperose Therapy behandeling: € 77,50

Deze behandeling is geschikt voor de couperose en Rosacea huid. Deze behandeling kalmeert de onrustige huid, de doorbloeding wordt geactiveerd. In combinatie met de speciale couperose en rosacea producten zal de huid aanzienlijk rustiger worden.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, enzyme foam peeling, activating gel masker, couperose therapy serum, sobye massage, couperose serum, met couperose masker met collageen vliezen, massage hals en decollete, op de huid afgestemde eindverzorging.

 • Jeugd behandeling 60 min € 57,50

Speciale gezichts reiniging voor de behandeling van de jonge onzuivere huid. Huid onzuiverheden worden gereinigd, bovendien krijg je hierbij uitgebreid huid en huidverzorgings advies om de behandeling thuis voort te zetten, en om te leren gaan met de onrustige huid. Geschikt voor de leeftijd 13-18 jaar.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging met cleansing foam, enzyme peeling, AHA gel fluid masker, verwijderen huidonzuiverheden, silver detox masker, sicca control serum, op de huid afgestemde huidverzorging.

 • Heren gezichtsbehandeling:  € 77,50

Een behandeling speciaal ontwikkeld voor de man. Afgestemd op de bijzondere eisen van de meest robuuste mannenhuid, met de typische geur van de Mannen huidverzorgings lijn. Producten in de vorm van hydraterende, versterkende en regenererende inhoudsstoffen geven de mannenhuid spankracht en ontspanning tegelijkertijd.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, peeling, eventueel microdermabrasie, verwijderen huidonzuiverheden, eventueel epileren, retinol ampul, massage, oogverzorging, vitamine masker, op de huid afgestemde eindverzorging.

 • Heren gezichtsbehandeling met microdermabrasie € 87,50

Een luxe behandeling gericht op huidverbetering met microdermabrasie, speciaal ontwikkeld voor de man, afgestemd op de bijzondere eisen van de meest robuuste mannenhuid. Producten in de vorm van hydraterende, versterkende en regenererende inhoudsstoffen geven de mannenhuid spankracht en ontspanning tegelijkertijd.

Huidanalyse, intensieve reiniging, diepte peeling, repair masker ( doorbloedings masker) microdermabrasie, verwijderen huidonzuiverheden, epileren, hyalluron of vitamine C serum, peptide masker of hydro masker, oog verzorging, dagverzorging, hals en decolleté verzorging.

 • Losse supplementen
 • Wenkbrauwen modelleren                                   € 17,50
 • Wenkbrauwen verven                                           € 15,-
 • Wenkbrauwen epileren en verven                     € 27,50
 • Wimpers verven                                                     € 17,50
 • Wenkbrauwen en wimpers verven                    € 27,50
 • Wenkbrauwen, wimpers verven en epileren   €  40,-
 • Kin of bovenlip ontharen                                      € 12,50
 • Ontharen van de kin en bovenlip samen          € 22,50
 • Ontharen gehele gezicht                                       € 27,50
 • Harsen van de armen                                            € 25,-
 • Intake en huidanalyse – gratis en vrijblijvend