Visagie

 IMG_3259

BRUIDS MAKE UP

Op de mooiste dag van je leven wil je er natuurlijk perfect uitzien. Dus voor jouw mooiste dag verzorg ik met veel passie je bruidsmake-up. Zodat jij alleen nog maar hoeft te genieten en jij je over je make-up geen zorgen hoeft te maken!Er is niets zo persoonlijk als een bruiloft en alles wat daarbij hoort, dus ook de make-up. Jouw make-up moet passen bij de trouwjurk, jouw bruidskapsel maar vooral ook bij je persoonlijkheid.

We kunnen een mooie naturel look creëren of een femme fatale look met smokey eyes, valse wimpers en opvallende lipstick. Precies zoals jij het wilt. Belangrijk is dat je ook op deze dag jezelf bent, maar het mag best lekker feestelijk. Zoals je ook een prachtige jurk draagt en jouw kapsel mooi maakt, zo wil je ook dat jouw make-up jouw schoonheid zoveel mogelijk naar boven haalt. Hou er rekening mee dat op foto’s de helft van de make-up weg valt dus mag het voor deze dag best iets uitgesprokener dan normaal.

Uiteraard zien we elkaar ruim voor de huwelijksdag. Omdat deze dag en make-up zo persoonlijk zijn hebben we ongeveer anderhalve maand voor de trouwdatum een persoonlijke afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken wij wat voor make-up je normaal gesproken draagt en wat je graag zou willen op jouw trouwdag. Daarnaast wil ik graag een foto van jouw trouwjurk zien en weten of je al een idee hebt voor jouw bruidskapsel. Zo krijg ik een goed beeld van het totaalplaatje.

Met dit in gedachte kan ik gelijk een proef make-up bij je aanbrengen.
Bij het aanbrengen van de proef make-up bespreken we samen elke stap zodat het eindresultaat precies is wat jij wilt!
Op deze speciale dag wil je er perfect uitzien en dat is precies wat ik graag doe, jouw schoonheid benadrukken en het perfecte plaatje creëren voor de mooiste dag in je leven.

Make-up van de gasten op de dag zelf is ook mogelijk. Prijs in afhankelijk van het aantal personen.

Bruidsarrangement voor € 224,  maar heeft een waarde van € 244,-

Bestaande uit: Classic gezichtsbehandeling, mani q gel lak, proef make-up, ampul / serum, bruids make-up in de salon. Zo wordt u op de dag van uw leven letterlijk Stralend Mooi!

Uiteraard kunt u ook bij mij in de salon terecht voor een persoonlijk make-up advies.

VISAGIE

Bruids make-up  in de salon                                                   € 85,-
Bruids make-up op locatie vanaf                                          € 125,-
Proef make-up                                                                          € 45,-
Gelegenheids make-up                                                           € 45,-
                                                                   Bruids arrangement:                                                               € 224,- 

IMG_2383