Permanente make-up

Er verzorgd uitzien op elk moment van de dag. BY Jaimy kunt u terecht voor permanente make-up.

By Jaimy is  gespecialiseerd in het aanbrengen van permanente make up op wenkbrauwen en eyeliners. Voorafgaand aan de behandeling vindt een vrijblijvend consult plaats waarin wij u van alle informatie zullen voorzien.

By Jaimy doen wij alle nieuwe pigmentaties bij voorkeur in twee behandelingen. Het mooiste resultaat wordt namelijk verkregen door laagje over laagje pigment in te brengen. Alleen met meerdere behandelingen kan er veel meer nuance in kleur en intensiteit worden gelegd dan dat de lijn er diep en compact in één keer wordt ingezet. Bij de eerste behandeling worden uitgebreid uw wensen besproken qua vorm en kleur. De huid wordt tussendoor verdoofd. Na de eerste behandeling is de kleur iets donkerder dan gewenst.

TIP: De eerste vier dagen mag uw permanente make-up niet nat worden, daarom is het wellicht handig dat u op de dag van uw behandeling uw haar nog wast.

De opperhuid zuigt zich namelijk ook vol met pigment, maar deze laag schilfert regelmatig af. U ziet dan ook, 3-4 dagen na de behandeling, wat er gebeurt: de pigmentatie wordt lichter. Bij de volgende behandeling(en) worden vorm en kleur bijgewerkt en accenten gelegd qua intensiteit.

De hairstrokes techniek: 

Met deze techniek tatoeëer je ultra fijne haartjes, niet van echt te onderscheiden. Tevens kun je een niet zo volle wenkbrauw mooi opvullen.
Dit geeft een heel mooi natuurlijk effect. Deze techniek is niet voor iedereen geschikt. Hier kan tijdens de intake meer toelichting over worden gegeven.

Schaduw techniek: 

Met deze techniek zien uw wenkbrauwen eruit alsof u ze net zelf heeft ingekleurd met een wenkbrauwpoeder. Mooie gestylde wenkbrauwen zonder harde lijnen

De Combi Brow:       

De Combi Brow is een combinatie van schaduwtechniek en de hairstrokes techniek. Voor mooie volle wenkbrauwen die er natuurlijk uitzien.

Hairstrokes, schaduw techniek of combinatie

1: Intake afspraak                                    gratis

2: 1e bezoek:                                             € 230,- (2,5 uur)

3: 2e bezoek: bijwerken na 6-8 weken € 100,- (1 uur)

4: 3e (eventueel): € 75,- (1 uur)*

* vaak volstaat 2 behandelingen

7: Bijwerken na bijv. 1 jaar: € 150,-

________________________________

 

https://www.instagram.com/beautycenter_byjaimy/