Prijslijst Gezichtsbehandelingen

Online afspraak maken

Vind U het ook zo moeilijk om een keuze te maken, welke behandeling uw huid nodig heeft?

En wie weet er nou het beste wat uw huid nodig heeft? Juist, De schoonheidsspecialiste!

Daarom heb ik de behandelingen onderverdeeld in 4 categorieën:

BRONS      € 75,-

ZILVER     € 85,-

GOUD         € 99,-

PLATINA   € 125,-

DIAMOND TOUCH € 25,-

U boekt een categorie, en de schoonheidsspecialiste doet een huidanalyse en een intake, en dan wordt er een gepersonaliseerde behandeling gemaakt. Zo heeft u altijd een behandeling die geschikt is voor uw huid met het meeste resultaat.

Bovendien kunt u ook een DIAMONT TOUCH kiezen:                                                                                              Voor klanten die alleen het allerbeste voor hun huid willen, een extra luxe element in de behandeling zoals: microdremabrasie, ultrasound, fruitzuren, extra ampul, of luxe vliesmasker.

 • PHILINGS Microneedling behandeling € 125,-

Behandeling gericht op intensieve huidverbetering. De huidstructuur verbeterd zichtbaar, rimpels en lijntjes worden minder. De huid wordt gladder en strakker. Meer informatie over deze behandeling kunt u vinden http://byjaimy.nl/philings-microneedling/

 • PHILING SkinNeedler kuur € 625,00
  Heeft uw huid een echte oppepper nodig? Wilt u zichtbaar minder rimpels en een stralende en gezonde huid? Kies dan voor de SkinNeedler kuur. De kuur bestaat uit 6 behandelingen, verspreid over 6 tot 12 weken.
 • By Jaimy Hydro de luxe behandeling:  € 125

Behandeling voor de uitgedroogde of droge huid om het vocht gehalte weer te herstellen, maar ook voor een verslapte oudere huid om de huidstructuur te verbeteren.

Deze behandeling richt zich op het herstel en de stimulatie van de veeleisende huid. Hydrolage hervult de vocht depots in de huid. Kwalitatief hoogwaardige producten in combinatie met een bloedcirculatie stimulerende fase en de hydrolage geeft de huid wat die nodig heeft en stimuleert de celactiviteit.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, enzym foam peeling, microdermabrasie, verwijderen huidonzuiverheden, epileren, hyalluron ampul, Collageen vliesmasker, Hydrolage, Oxygen fluid, op de huid afgestemde eindverzorging.

 • Zuurstof behandeling: € 125,-

Oxygen step III is een speciale behandeling voor de toename van de zuurstofbindings mogelijkheden van de huidcellen. Dit leidt tot optimaal celmetabolisme. De huid wordt zacht, rozig met een jeugdige uitstraling. Ideaal voor de volwassen, licht beschadigde huid, Rokershuid, en brengt gespannen huid weer in balans. Zeer intensieve behandeling.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse,diepte reiniging, enzyme peeling, Oxygen step 1 vloeistof, Oxygen step 2 wordt gemasseerd, Oxygen step 3, op huid afgestemd serum, hydrolage masker, op de huid afgestemde eindverzorging.

 • By Jaimy microdermabrasie behandeling met Ultrasound: € 99,-

Ultrasoon geluid of ultrasound brengt trillingen teweeg in het weefsel. Die trillingen zorgen weer voor warmte. Doorbloeding, microcirculatie en de aanmaak van collageen- en elastinevezels worden gestimuleerd. Hierdoor wordt de huid beter toegankelijk voor werkzame stoffen en kunnen deze makkelijker en dieper in de huid doordringen.

Ultrasound kan worden gebruikt bij het tegengaan van:
– Acné en acné-littekens
– Huidonzuiverheden
– Huidveroudering
– Cellulitis
– Couperose
– Pigmentvlekken

Kuur 6 microdermabrasie behandelingen € 499,00
Wilt u rimpels, grove poriën, littekens, striae, rokershuid, pigmentvlekken behandelen dan zal dit in een kuur van 6 behandelingen moeten plaats vinden in combinatie met de op juiste producten voor thuisgebruik. De kuur is verspreid over 12 weken.

 • Briljant peel behandeling: € 99,-

De behandeling voor de huid met ernstige onzuiverheden, voor de intensieve verwijdering van hoorncellen. De combinatie van  fruitzuur peeling met microdermabrasie stimuleert de huid en geeft deze een energie boost. Ideaal voor de vermoeide en volwassen huid. Ook geschikt als anti ageing behandeling voor de rijpere huid.

De behandeling bestaat uit:

Huidanalyse, reiniging, enzyme peeling, microdermabrasie, fruitzuur peeling , Post PCA masker, verwijderen huidzonzuiverheden, epileren, collagen booster, special masker, op de huid afgestemde producten.

Korte nabehandeling na 5 dagen: 30 min

 • Multibalance luxe anti ageing behandeling: € 99,-

Een buitengewone speciaal behandeling in maar liefst 5 stappen en 5 hoogwaardige producten. De hoofdwerkstoffen – fytohormonen uit de iris – verstevigen de barrièrefunctie van de huid en gaan rimpelvorming tegen. Voor een huid die aan herstel toe is.

 • By Jaimy microdermabrasie Peel behandeling:   € 85,-

Microdermabrasie behandeling voor ieder huidtype voor de verbetering van de huidstructuur en de verfijning van de poriën. De huid krijgt direct zijn mooie glans weer terug. U verlaat stralend de salon.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, intensieve reiniging, diepte peeling, repair masker ( doorbloedings masker) microdermabrasie, hyalluron of vitamine C serum, peptide masker of hydro masker, oog verzorging, dagverzorging, hals en decolleté verzorging.

Kuur 6 microdermabrasie behandelingen € 425,-
Wilt u rimpels, grove poriën, littekens, striae, rokershuid, pigmentvlekken behandelen dan zal dit in een kuur van 6 behandelingen moeten plaats vinden in combinatie met de op juiste producten voor thuisgebruik. De kuur is verspreid over 12 weken.

 • By Jaimy Huidverbeterende behandeling: € 85,-

Deze behandeling is geschikt voor elke huidtype die wel een oppepper kan gebruiken en zorgt ervoor dat de huid weer een stralende glans krijgt.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse ,reiniging, diepte reiniging, AHA Fluid gel masker, activating gel masker ( doorbloedings masker) microdermabrasie, hoofdhuid massage, verwijderen van huidonzuiverheden, epileren, hydro 2 fusion masker met collageen vliezen, nek en schouder massage, serum, eind verzorging.

 • Arcel – Med special treatment:  € 85,-

Intensieve gezichts behandeling dat zorgt voor duidelijk zichtbare huidverbetering. Met deze milde fruitzuur- en enzympeeling verwijder je de dode huidcellen, helpt de celvernieuwing te versnellen, reinigt verstopte poriën en verfijnt daardoor de huid.

Deze behandeling is zeer geschikt voor:

 • Een gestreste huid
 • een vermoeide huid
 • Een vale huid
 • Een vette en onzuivere huid

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, enzyme peeling, fruitzuur peeling 30%, verwijderen huidonzuiverheden, dermal collagen optimizer, epileren, Matrix ampul, uitgebreide massage, intensieve oogbehandeling, oogmasker, dermal collagen masker, eindverzorging.

 • Speciaal behandeling van de Prestige anti ageing lijn:  € 99,-

De traitement prestige bevat alle aspecten van de prestige lijn.  Elke huid lijkt bereid meer werkstoffen op te nemen wanneer stress wegvalt, wanneer u tot rust komt. De jeugdige uitstraling van de huid die hiervan het resultaat is, stimuleert om prestige ook te gebruiken voor de dagelijkse thuisverzorging.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, epileren, Fruit Enzymatique peeling, diepte reiniging, Activateur Ideal Regenerant serum, uitgebreide gezichts- en decolletemassage, Masque Ideal, eindverzorging

 • Winterbehandeling:  € 85,-

Super de luxe speciaal behandeling geschikt voor ieder huid type, deze verschilt per seizoen en is altijd weer heel erg uitgebreid. Op en top verwennen voor lichaam en geest.

 • Zomerbehandeling:  € 85,-

Super de luxe speciaal behandeling geschikt voor ieder huid type, deze verschilt per seizoen en is altijd weer heel erg uitgebreid. Op en top verwennen voor lichaam en geest.

 • By Jaimy Classic behandeling:  € 75,-

Basis gezichts behandeling voor ieder huidtype:

Behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, peeling, epileren, verwijderen van huidonzuiverheden, op de huid afgestemd ampul, verzorgend masker, eind verzorging.

 • Lunch time peel:  € 75,-

Deze behandeling is zeer geschikt voor iedereen die het druk heeft en weinig tijd, maar toch een behandeling wenst met direct resultaat. De huid krijgt in korte tijd een enorme energie boost. Korte intensieve microdermabrasie behandeling, geschikt als snelle tussendoor behandeling of tijdens een kuur.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, peeling, microdermabrasie, hyalluron of vitamine C serum, peptide masker of hydro masker, dagverzorging, hals en decolleté verzorging.

 • Arcel med Quick lift behandeling: € 75,-

Deze behandeling is zeer geschikt voor iedereen die het druk heeft en weinig tijd, maar toch een behandeling wenst met direct resultaat. De huid krijgt in korte tijd een enorme energie boost.

U zult verbluft zijn van het resultaat!

Behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse,intensieve diepte reiniging, enzyme peeling, fruitzuur peeling, matrix herstellend ampul, peptide Power lift masker, eind verzorging.

 • PCA fruitzuur Peeling: € 75,-

PCA peeling is een unieke peeling en bestaat uit een complex van fruitzuren aha’s, die de huid vrijmaken van hoornige cellen en bleekt ook de huid, ideaal voor pigmentatie verstoring. Dankzij de fijne formule van ingrediënten wordt PCA goed door de huid opgenomen. U ziet direct resultaat na de behandeling. Zeer intensieve gezichts behandeling.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse,reiniging, enzyme peeling, PCA Peeling 28%, Post PCA masker.

De nabehandeling bestaat uit: € 35,-

Reiniging, enzyme peeling, microdermabrasie, op de huid afgestemde eindverzorging

 • By Jaimy relax behandeling:  € 75,-

Heerlijk ontspannen gezichts behandeling voor totale rust van lichaan en geest. Basis behandeling incl heerlijke gezichtsmassage.

Behandeling bestaat onder andere uit:

Reiniging, peeling, uitgebreide gezichts hals en decolleté massage, ampul, verzorgend masker, op de huid afgestemde eindverzorging.

 • Couperose Therapy behandeling: € 75,-

Deze behandeling is geschikt voor de couperose en Rosacea huid. Deze behandeling kalmeert de onrustige huid, de doorbloeding wordt geactiveerd. In combinatie met de speciale couperose en rosacea producten zal de huid aanzienlijk rustiger worden.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, enzyme foam peeling, activating gel masker, couperose therapy serum, sobye massage, couperose serum, met couperose masker met collageen vliezen, massage hals en decollete, op de huid afgestemde eindverzorging.

 • Jeugd behandeling 60 min € 65,-

Speciale gezichts reiniging voor de behandeling van de jonge onzuivere huid. Huid onzuiverheden worden gereinigd, bovendien krijg je hierbij uitgebreid huid en huidverzorgings advies om de behandeling thuis voort te zetten, en om te leren gaan met de onrustige huid. Geschikt voor de leeftijd 13-18 jaar.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging met cleansing foam, enzyme peeling, AHA gel fluid masker, verwijderen huidonzuiverheden, epileren, silver detox masker, sicca control serum, op de huid afgestemde huidverzorging.

 • Heren gezichtsbehandeling:  € 75,-

Een behandeling speciaal ontwikkeld voor de man. Afgestemd op de bijzondere eisen van de meest robuuste mannenhuid, met de typische geur van de Mannen huidverzorgings lijn. Producten in de vorm van hydraterende, versterkende en regenererende inhoudsstoffen geven de mannenhuid spankracht en ontspanning tegelijkertijd.

De behandeling bestaat oa uit:

Huidanalyse, reiniging, peeling, eventueel microdermabrasie, verwijderen huidonzuiverheden, eventueel epileren, retinol ampul, massage, oogverzorging, vitamine masker, op de huid afgestemde eindverzorging.

Losse supplementen
Wenkbrauwen modelleren – € 15,-
Wenkbrauwen verven – € 15,-                                                                                    Wenkbrauwen epileren en verven € 22,50                                                              Wimpers verven € 17,50
Wenkbrauwen en wimpers verven – € 25,-
Kin of bovenlip harsen / epileren met touw  – € 10,-   (i.c.m behandeling – € 8,-)
Kin en bovenlip harsen / epileren met touw – € 20,- (i.c.m behandeling – € 14,-)                              Ontharen gezicht € 25,-
Intake en huidanalyse – gratis en vrijblijvend