Duurzaam ontharen

Duurzaam ontharen met DIODE laserontharing.

Deze behandeling wordt uitgevoerd door het professionele team van Perfect Age Beauty center. 

Naast huidverbetering kan lasertechniek ook worden ingezet voor permanente laserontharing.

De behandeling
Het is noodzakelijk 4 tot 6 weken voor de behandeling en tijdens de kuur niet te zonnen en/of zonnebanken. Bij onvermijdelijke blootstelling aan zonnestralen adviseren wij gebruik te maken van een zonnebrandcrème met beschermingsfactor hoger dan SPF 30.

Om te voorkomen dat uw huid zich na de behandeling gaat wapenen tegen bescherming van licht door heel veel pigment aan te maken (hyperpigmentatie), is het raadzaam een maand te wachten met zonnen of zonnebanken. Bedek daarom in de zomer of op wintersport de huid met kleding, of gebruik een beschermingsfactor hoger dan SPF 30 (sunblock) als blootstelling aan UV-licht van de behandelde plekken niet te vermijden is.
Voorts is het verstandig om gedurende twee weken voor tot een week na de behandeling geen gebruik te maken van zelfbruiners omdat hier een stof inzit die een reactie met licht aangaat.
De haarzakjes die effectief behandeld zijn kunnen nooit meer een haartje produceren.
U mag uitgaan van 80% tot 90% haarreductie. 100% glad worden is niet realistisch. Helaas zijn er onder onze huid haarzakjes die slapen of slechts licht dons produceren. Deze kunnen door hormoonveranderingen wakker worden in een later stadium in ons leven, bijvoorbeeld bij zwangerschap, menopauze, gebruik van medicijnen (antibiotica, hormoonpreparaten).

Het betekent wel dat u jarenlang verlost kunt blijven van ongewenst lichaamshaar. Het kan gebeuren dat er wat beharing terugkeert, maar nooit meer van dezelfde dichtheid. In dat geval heeft u een enkel onderhoudsbeurtje nodig.

Behandeling is bij een donkere huid zeer zeker mogelijk. Bij een zeer donkere huid wordt eerst getest met een milde instelling op een onopvallende plaats op het lichaam, bijvoorbeeld onder de oksels. Als de huid er goed tegen blijkt te kunnen, kunnen we een tweede test doen met een hogere instelling. Het te testen lichaamsdeel wordt van tevoren geschoren.

Minstens 4 à 6 weken voor de behandeling niet epileren of harsen, want ter geleiding van de effectieve warmte naar binnen toe zijn de haartjes nodig. Tijdens de behandeling ook niet meer epileren of harsen. Scheren mag wel. Op de dag van de behandeling of een dag voor de behandeling dient u het te behandelen gebied te scheren. U doet dit bij voorkeur met een wegwerpscheermesje. Gebruik geen scheermesjes of scheersystemen die het haartje eerst een stukje uit de huid trekken, omdat het haartje daarna terug zakt in de huid. Hierdoor kan het niet als geleiding dienen voor het licht om te worden onthaard.

Alleen de eerste keer komt u ongeschoren, zodat wij het te behandelen gebied goed kunnen beoordelen en eventueel een foto kunnen maken. Dit is om het resultaat van de behandeling goed te kunnen vergelijken. Als u ongeschoren naar de behandeling komt zijn we veel tijd kwijt met scheren. Te zijner tijd krijgt u scheerinstructies.

Het kan zijn dat uw zorgverzekering de kosten van de behandeling in het gezicht vergoedt. Uw zorgverzekeraar kan u precies vertellen welk recht op vergoeding u heeft en welke eisen er aan de behandeling worden gesteld.

Het team van Perfect Age Beauty center zal in de salon professioneel de behandeling uitvoeren. De behandeling wordt daarom uitsluitend op afspraak ingepland. De specialiste komt ongeveer 1x per maand in de salon. Kijk in de agenda voor de desbetreffende datum.

TARIEVEN DUURZAAM ONTHAREN

Gezicht
Bovenlip – € 45,-
Wenkbrauwen – € 45,-
Kin – € 60,-
Kin en bovenlip – € 90,-
Wangen – € 70,-
Kaaklijn – € 80,-
Hals – € 80,-
Gezicht geheel – € 150,-

Lichaam
Onderarmen – € 125,-
Bovenarmen – € 150,-
Armen volledig – € 250,-
Schouders – € 200,-
Rug en schouders – € 375,-
Oksels – € 85,-
Onderbenen – € 200,-
Bovenbenen – € 250,-

Bikinilijn – € 85,-
Stringlijn – € 120,-
Schaamstreek man – € 100,-
Pubis (gehele schaamstreek) – € 150,-

Billen – € 180,-
Buik – € 150,-
Borst – € 200,-

Prijzen zijn per behandeling.