Cryolipolyse

CRYOLIPOLYSE: VETCELLEN BEVRIEZEN

Deze behandeling wordt uitgevoerd door het professionele team van Perfect Age Beauty center. 

Cryolipolyse is een nieuwe beproefde behandeling om vet op specifieke plaatsen duurzaam te verwijderen.
Door middel van een oppervlakkige behandeling zonder verdoving en bijeffecten zijn wij in staat om per behandeling maar liefst 20% van uw vet te verwijderen. U kunt na de behandeling gewoon verder met uw dagelijkse bezigheden.

Over onze behandeling
Het lijkt bijna te mooi om waar te zijn: overtollige vetrolletjes die verdwijnen zonder te hoeven sporten! Met de nieuwe lichaamsbehandeling van Perfect Age Beauty Center is het mogelijk. Een cryolipolyse-behandeling pakt gedurende 45 minuten de probleemzones aan die u met sporten en gezond eten niet weg krijgt. Hoe hard u ook uw best doet. Na een cryolipolyse-behandeling krijgt u niet alleen een mooie, strakke huid, maar verliest u ook nog eens 1 tot 2,5 cm omvang per aangepakte zone!

De behandeling
De cryolipolyse-behandeling is erop gericht om kleine vetophopingen op het lichaam duurzaam te verwijderen. De cosmetische ingreep verwijdert maar liefst 20 procent van uw vet, zonder operatie en vervelende neveneffecten.
Tijdens de behandeling wordt het vetweefsel afgebroken door verkoeling. De probleemzone wordt met behulp van een vacuüm met koel applicators behandeld.
De behandeling duurt slechts 1 uur en is vrijwel pijnloos. In de tussentijd kunt u gerust naar muziek luisteren, een boek lezen of zelfs even uw ogen dichtdoen.
De cryolipolyse-behandeling is populair omdat het snel, nagenoeg pijnloos is en er komt geen injectie aan te pas. Bovendien is er geen sprake van een operatie of lange herstelperiode.
De resultaten voor specifieke zones zoals de buik, benen en taille zijn verbluffend. Na de behandeling kunt u direct uw dagelijkse werkzaamheden weer oppakken.

Is cryolipolyse voor iedereen geschikt?
Als uw BMI (Body Mass Index) boven de 30 is, wordt een cryolipolyse-behandeling niet geadviseerd. Ook als er problemen of aandoeningen aan de lever of de nieren zijn, is de behandeling voor u niet geschikt. Tijdens een intakegesprek dat u heeft met de arts worden eventuele medische aandoeningen besproken. Aan de hand van die uitkomst wordt bekeken of u in aanmerking komt voor de behandeling.

 

 

TARIEVEN CRYOLIPOLYSE

Behandeling per zone (los te boeken)
1e behandeling – 60 min. – € 165,-
2e behandeling – 60 min. – € 155,-
3e behandeling – 60 min. – € 150,-

Kuur (3 behandelingen)
1 zone – € 400,-
2 zones – € 725,-